Zoekresultaat 1 - 10 van 12 resultaten

 • Jeugdoverlast

  Jongeren spreken vaak met elkaar af op straat. Bij een bankje, op een speelplaats of op een hangplek. Vaak gaat dit zonder problemen, maar soms hebben buurtbewoners hier last van. Lees wat u dan kan doen.

 • Bedieningstijden bruggen

  Gaat u varen in de gemeente Haarlemmermeer? Dan is het handig om te weten wanneer de bruggen open en dicht gaan.

 • Tips om uw evenement gezond te maken

  De vraag naar gezond eten en drinken op evenementen groeit. Ook bij evenementen in Haarlemmermeer. De gemeente vindt de gezondheid van inwoners en bezoekers van evenementen belangrijk. De informatie op deze pagina kan u als organisator helpen om gezonde keuzes te maken voor uw evenement.

 • Geniedijk: vervangen bomen

  Veel bomen op de Geniedijk worden vervangen. En er worden bomen aan beide kanten van de dijk gezet. Het vervangen van de bomen neemt 10 jaar in beslag en is klaar in het voorjaar van 2024.

 • Geef bruggen een naam

  De gemeente vindt dat bruggen een mooie naam verdienen. Een aantal gemeentelijke bruggen heeft nog geen naam. Daarom roept de gemeente uw hulp in. Weet u een goede naam? Laat het ons weten.

 • Zo berekent u uw vermogen als u bijstandsuitkering gaat aanvragen

  U wilt een bijstandsuitkering aanvragen. Voordat u de aanvraag doet, kunt u berekenen of u in aanmerking komt voor een bijstandsuitkering. U mag namelijk niet teveel eigen vermogen hebben. Hieronder leest u wat meetelt als vermogen. Dit vermogen geeft u in het aanvraagformulier door onder de kop ‘Vermogen’.

 • Grondwateroverlast

  Heeft u overlast van water in de openbare ruimte? Meld het bij de gemeente. Staat er water in uw kelder, kruipruimte of tuin? Of heeft u last van vocht in huis? Lees hieronder wat u er zelf aan kunt doen.

 • Online melden vermissing paspoort of identiteitskaart

  Is uw paspoort of identiteitskaart gestolen of kwijtgeraakt? Meld dit zo snel mogelijk online, zodat niemand er misbruik van kan maken. Het systeem verwerkt uw melding de eerstvolgende werkdag en registreert het nummer van uw vermiste document in nationale en internationale gegevensbestanden.

 • Omzetten partnerschap naar huwelijk

  Wilt u uw geregistreerd partnerschap omzetten in een huwelijk? Dat kan in iedere gemeente. Kiest u voor de gemeente Haarlemmermeer? Dan maakt u hiervoor een afspraak. Bel voor een afspraak.

 • Verstopt riool

  Kijk bij een verstopt riool goed waar de verstopping zit. Zit de verstopping op uw eigen terrein? Dan schakelt u zelf een bedrijf in en betaalt u de kosten zelf. Zit de verstopping in de gemeentegrond? Meld het dan bij de gemeente.