Zoekresultaat 1 - 5 van 5 resultaten

 • Snoeihout verbranden

  Voor het verbranden van snoeihout is vaak geen ontheffing nodig. Een melding aan de gemeente is voldoende. Voor paasvuren en kampvuren moet altijd ontheffing worden aangevraagd.

 • Paspoort/identiteitskaart, kwijt of gestolen

  Is uw paspoort of identiteitskaart gestolen of u bent het kwijtgeraakt, dan kunt u een nieuwe aanvragen. U hoeft niet naar de politie om aangifte te doen van vermissing. U kunt direct naar de gemeente om een nieuw paspoort of identiteitskaart aan te vragen, dit kan alleen op afspraak. U kunt er ook voor kiezen de diefstal of vermissing te laten registreren zonder een nieuwe aanvraag te doen.

 • Leegstand, vergunning voor tijdelijke verhuur

  Wilt u een gebouw of huis tijdelijk verhuren omdat het leeg staat? Op grond van de Leegstandwet is dat te regelen. U vraagt daarvoor een vergunning voor tijdelijke verhuur van leegstaande woonruimte bij de gemeente aan.

 • Uittreksel registratie niet-ingezetenen (RNI)

  Woont u in het buitenland en hebt u een uittreksel RNI nodig? Bijvoorbeeld omdat u geëmigreerd bent of u bent uw BSN kwijt? U kunt dit uittreksel bij gemeente Doetinchem aanvragen. Dit kan alleen als u staat ingeschreven in de RNI.

 • Afschrift akte van de burgerlijke stand

  Van alle levensgebeurtenissen zoals geboorte, huwelijk en overlijden, worden akten opgemaakt. U kunt een uittreksel van deze akte opvragen bij de gemeente waar deze gebeurtenis heeft plaatsgevonden.