Zoekresultaat 1 - 7 van 7 resultaten

 • Onroerendezaakbelasting

  Als eigenaar van een onroerende zaak betaalt u onroerendezaakbelasting (ozb). Denk aan een woning, winkel, kantoorpand og garagebox. Bij bedrijfspanden betaalt ook de gebruiker van het pand onroerendezaakbelasting. Dit is bij woningen niet het geval. 

 • WOZ-beschikking (Wet waardering onroerende zaken)

  De WOZ-waarde van uw pand wordt elk jaar opnieuw vastgesteld. U vindt de WOZ-waarde in de WOZ-beschikking. U ontvangt deze beschikking elk jaar, meestal in februari. De beschikking is meteen het aanslagbiljet voor de onroerendezaakbelasting.

 • Verklaring Omtrent het Gedrag

  Werkgevers en andere organisaties kunnen om een verklaring omtrent het gedrag (VOG) vragen. In deze verklaring staat dat u geen strafbare feiten heeft gepleegd die van belang zijn.

 • Rijbewijs

  Uw rijbewijs is het bewijs dat u een motorvoertuig mag besturen. Op uw rijbewijs is aangegeven welke categorie(ën) voertuig(en)u mag besturen. Voor elk voertuig geldt een andere rijbewijscategorie. Meer informatie hierover vindt u op www.rijksoverheid.nl. Een rijbewijs met de categorie A, A1, AM, B, BE of B is 10 jaar geldig. Een rijbewijs met de overige categorieën C, C1, D, D1 en/of E is 5 jaar geldig. Als u ouder bent dan 65 kan een kortere geldigheid van toepassing zijn. Meer informatie hierover vindt u op www.cbr.nl.

 • Subsidie landelijke basisinfrastructuur professionele kunst

  Maastrichtse instellingen voor professionele kunst kunnen een subsidie landelijke basisinfrastructuur professionele kunst krijgen. Het geld is bedoeld voor activiteiten die bijdragen aan de Maastrichtse cultuurvisie en die plaatsvinden in de periode 2025 tot en met 2028.

 • Parkeervergunning voor buitenlandse studenten

  Studeer jij vanuit het buitenland aan de Maastricht University en Zuyd Hogeschool dan zijn er speciale parkeerregelingen voor studenten uit het buitenland.

 • Bezoek uit het buitenland

  Als u bezoek krijgt uit het buitenland kan het zijn dat u een garantstelling of een particuliere logiesverstrekking aan moet vragen. Uw bezoek heeft dit nodig bij het aanvragen van een visum.