Zoekresultaat 1 - 10 van 15 resultaten

 • Overlast van dieren en ongedierte

  Overlast van ratten en kakkerlakken meldt u online. Om een plaag te voorkomen, gaat Spaarnelanden aan de slag met de bestrijding. Ander ongedierte moet u zelf bestrijden. Op de website van Spaarnelanden staan tips om dit te doen. Meeuwen op en rond uw dak hoeft u niet bij ons te melden, u kunt een gespecialiseerd bedrijf wering op uw dak laten aanbrengen.

 • Hulpmiddelen

  U kunt hulpmiddelen of aanpassingen in uw woning aanvragen als u voor langere tijd minder mobiel bent. Zoals een rolstoel, scootmobiel of traplift. Bel ons om uw situatie te bespreken. Of geef via het terugbelformulier alvast door wat u nodig hebt.

 • Hulp voor mantelzorgers

  U bent mantelzorger als u langere tijd onbetaald voor uw partner, een familielid of bekende zorgt. Bijvoorbeeld bij langdurige ziekte of een beperking. Voor advies of hulp bij uw zorgtaken neemt u contact op met mantelzorgorganisatie Tandem.

 • Aanvragen bijstandsuitkering

  U kunt nu uw aanvraag bijstandsuitkering doen. U logt in met uw DigiD. Vraagt u samen met uw partner aan, dan logt uw partner ook in met DigiD. Na het ontvangen van deze mail moet u binnen 2 weken uw aanvraag indienen. Zodra u inlogt in het formulier, hebt u maximaal 7 dagen om uw aanvraag af te ronden. Uw formulier is pas verstuurd als u de aanvraag hebt afgerond.

 • Hulp bij uw huishouden

  Kunt u niet alles meer zelf? Zoals uw huis schoonmaken of wassen? We helpen u graag met het vinden van een oplossing. Bel ons om uw situatie te bespreken. Of geef via het terugbelformulier alvast door wat uw probleem is.

 • Energietoeslag 2023

  Als u een laag inkomen hebt, kunt u ook voor 2023 een toeslag krijgen voor uw energiekosten. Hebt u een ZandvoortPas (2023) en bent u hoofdbewoner op uw adres. Dan hebben wij de toeslag al op uw rekening gestort. Hebt u de energietoeslag 2023 niet ontvangen en hebt u een laag inkomen? Vraag de energietoeslag dan aan tot en met 30 augustus 2024. Er is geen nieuwe energietoeslag 2024.

 • Buurtinitiatieven

  Hebt u een idee voor uw buurt, dan kunt u subsidie aanvragen om het plan uit te voeren. Met een buurtinitiatief brengt u mensen bij elkaar. Door bijvoorbeeld het organiseren van een buurt bbq, een straatfeest, een burendag of een workshop voor buurtbewoners. Of voor het aanbrengen van verbeteringen in uw straat. Mail ons uw idee of plan.

 • Groene buurtinitiatieven

  U wilt samen met de buren de buurt groener maken door het aanleggen van een buurttuin. Of door de gevels van woningen in uw buurt groen te maken of het bestaande groen samen te verbeteren en te onderhouden. U kunt hiervoor subsidie aanvragen. Mail ons uw groen idee.

 • Adviesraad Sociaal Domein

  De Adviesraad Sociaal Domein Zandvoort adviseert – gevraagd en ongevraagd – het college van burgemeester en wethouders over het sociaal domein. De Adviesraad geeft advies namens inwoners van Zandvoort en is betrokken, deskundig en onafhankelijk.

 • Open data

  Wij beheren allerlei informatie en data over Zandvoort. Over gebouwen, verkeer, zorg, vergunningen en nog veel meer onderwerpen. Deze informatie is rechtenvrij en beschikbaar voor iedereen. Mail ons als u vragen hebt over onze informatie, verbetersuggesties of voorstellen voor nieuwe datasets.