Zoekresultaat 1 - 10 van 14 resultaten

 • Aansprakelijkstelling van de gemeente

  Heeft u schade geleden en denkt u dat de gemeente hiervoor aansprakelijk is? Dan kunt u hiervoor een schadeclaim indienen.

 • Openbaar groen kopen of huren

  De gemeente krijgt regelmatig vragen van inwoners of zij een stukje gemeentegrond kunnen kopen of huren. Als het gaat om overgebleven grond bij de inrichting van een wijk en het geen duidelijke functie (meer) heeft voor het openbare groen in de stad, dan noemen we het snippergroen.

 • Stopzetten huurcontract

  Huurt u een stuk openbaar groen (snippergroen) van de gemeente en wilt u uw contract stopzetten? Dan kunt u dit online doen via onderstaande knoppen. Heeft u een ander huurcontract met de gemeente en wilt u dit contract stopzetten? Stuur dan een e-mail naar gemeente@gouda.nl of bel ons via telefoonnummer 14 0182.

 • Beschut en beschermd wonen

  Hebt u moeite om zelfstandig thuis te wonen? Hebt u meer zorg en ondersteuning nodig? Dan kan een beschermde woonomgeving voor u een oplossing zijn. We noemen dit beschut of beschermd wonen. 

 • Rotterdampas met korting voor kinderen van 0 tot en met 17 jaar

  Met de Rotterdampas kunnen gezinnen meer dan 750 leuke dingen doen in Gouda en de regio. Bekijk alle acties op de website van de Rotterdampas. Als uw inkomen tussen 130% en 150% van de bijstandsnorm ligt, kunt u de Rotterdampas met korting voor uw kind(eren) via onderstaande knop aanvragen.

 • Verklaring geen bezwaar wedstrijd of toertocht op de weg

  Organiseert u een toertocht of wedstrijd die niet start of eindigt in Gouda, maar hier wel doorheen gaat, dan heeft u toestemming nodig van de gemeente Gouda (een verklaring van geen bezwaar). Als het gaat om een tocht die start en eindigt in Gouda, dan heeft u waarschijnlijk een evenementenvergunning nodig.

 • Melding reclamefolders

  In Gouda ontvangt u alleen reclamefolders als u een ja-ja-sticker op uw brievenbus heeft. Heeft u geen ja-ja-sticker, maar toch reclamefolders ontvangen? Dan kunt u een melding maken.

 • Zienswijze

  Sommige besluiten of plannen van de gemeente die nog niet definitief zijn, worden ter inzage gelegd. Dat noemen we een voorgenomen besluit of een ontwerpbesluit. U kunt hier dan uw mening over geven. Dat heet een zienswijze. U kunt alleen een zienswijze doorgeven in de periode die de gemeente heeft bepaald.

 • Rotterdampas volwassene met korting

  Met de Rotterdampas kunt u meer dan 750 leuke dingen doen in Gouda of de regio. Bekijk alle acties op de website van de Rotterdampas. Inwoners met een laag inkomen kunnen de Rotterdampas met korting kopen. Hoeveel korting u krijgt, ligt aan uw inkomen.

 • Woonwagenstandplaats

  De gemeente Gouda verhuurt een aantal woonwagenstandplaatsen verdeelt over 6 locaties. De woonwagens zelf zijn allemaal in het bezit van de bewoners. Wilt u een standplaats? Schrijf u dan via onderstaande knop in voor het Register woonwagenstandplaats. Wij houden u dan op de hoogte wanneer er een standplaats vrij komt.