Zoekresultaat 1 - 7 van 7 resultaten

 • Nieuwsbrieven tijdelijke huisvesting

  Ontvang de nieuwsbrief over huisvesting statushouders, vluchtelingen en andere doelgroepen.

 • Alcoholvergunning

  U hebt een alcoholvergunning nodig als u tegen betaling alcoholische dranken schenkt. Bijvoorbeeld in een restaurant, café, sportkantine of verenigingsgebouw. Dit geldt ook als u alcoholische dranken verkoopt (in gesloten verpakking) die ergens anders worden gedronken dan in de winkel.

 • Exploitatievergunning horecabedrijf

  U hebt een exploitatievergunning horecabedrijf nodig als gasten bij u kunnen eten of drinken of dit kunnen afhalen. Bijvoorbeeld in een café, ijssalon of sportkantine. De regels hiervoor zijn vastgelegd in de Algemene plaatselijke verordening (APV).

 • Uitwegvergunning (inrit of uitrit)

  Voor het maken of veranderen van een uitweg hebt u een omgevingsvergunning nodig. Deze vraagt u aan via het Omgevingsloket.

 • Woo-verzoek

  U mag informatie opvragen over wat de gemeente doet en waarom. Gemeenten moeten die informatie uit zichzelf geven of als iemand daarom vraagt. De informatie wordt dan openbaar. Dat is geregeld in de Wet open overheid (Woo). Veel informatie is al openbaar. Deze informatie staat op onze Woo-website. Is de informatie waar u naar op zoek bent nog niet openbaar, dan kunt u een Woo-verzoek indienen.

 • Evenementenvergunning

  Wilt u een evenement organiseren in de gemeente Epe, dan doet u hier een melding van of vraagt u een vergunning aan. Op deze pagina leest u welke regels voor u gelden.

 • Overige vergunningen

  Wilt u een verzoek, melding of aanvraag indienen, dan kunt u vaak gebruikmaken van een bestaand formulier. Is het juiste formulier niet te vinden, doe dan een melding APV Overig.