Zoekresultaat 1 - 6 van 6 resultaten

 • Vergunning voor bomen kappen

  Als u een boom wilt kappen op eigen terrein heeft u geen kapvergunning nodig. Dit geldt niet voor monumentale, beeldbepalende en bijzondere bomen die op de bomenlijst staan of op het overzicht monumentale bomen. Het is bij de eigenaren bekend als zo'n boom is opgenomen op één van deze lijsten.

 • Paspoort

  U kunt een paspoort aanvragen aan de balie in het gemeentehuis. Daarvoor moet u een afspraak maken. Dat kan via de knop hieronder. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0598-373737.

 • Een identiteitskaart aanvragen of vernieuwen

  U kunt een identiteitskaart aanvragen aan de balie in het gemeentehuis. Daarvoor moet u een afspraak maken. Dat kan via de knop hieronder. U kunt ook telefonisch een afspraak maken via 0598-373737.

 • Trouwambtenaren

  Het contact met de trouwambtenaar loopt via de gemeente. Hieronder ziet u alle trouwambtenaren van de gemeente Midden-Groningen.

 • Leerlingenvervoer

  Als uw kind naar school gaat, zorg er dan zelf voor dat uw kind veilig op school komt. Kan uw kind niet dicht bij huis naar school gaan? Dan heeft u misschien recht op aangepast vervoer of geld voor reiskosten. Dit hangt af van het soort onderwijs en de afstand van huis naar school. Lees hier meer over het aanvragen van leerlingenvervoer.

 • Omgevingsvergunning en informatieverzoek

  Wilt u bouwen, verbouwen, slopen of kappen, meldt dit via het Omgevingsloket online. Dit regelt u met DigiD of eHerkenning. Vaak heeft u een omgevingsvergunning nodig (vroeger bouwvergunning of kapvergunning). Doe eerst de vergunningcheck via het Omgevingsloket online. Is uw plan in een vroeg stadium dan kunt u ook een informatieverzoek indienen via een speciaal formulier hieronder.