Zoekresultaat 1 - 6 van 6 resultaten

 • Kernagenda Heukelum

  Op deze agenda staan aandachtspunten die de inwoners en de gemeente belangrijk vinden voor de komende jaren.

 • Begraven en asbestemmingen

  Praten over de dood en wat er daarna gebeurt vinden veel mensen niet makkelijk. De keuze tussen begraven en cremeren is heel persoonlijk. Sta er eens bij stil. We leggen u graag uit welke mogelijkheden er in onze gemeente zijn voor begraven en asbestemmingen.

 • Koninklijke onderscheiding voor 19 inwoners West Betuwe

  De volgende inwoners van de gemeente West Betuwe ontvangen tijdens de lintjesregen of op Koningsdag een Koninklijke onderscheiding.

 • Grafrechten en onderhoudrechten

  Op deze pagina staat informatie over grafrechten, onderhoudsrechten en kosten voor begraven en asbestemmingen. Ook vindt u op deze pagina informatie over het verlengen van grafrechten of juist het afstand doen van een grafrecht.

 • Publicatie voorgenomen verkopen onroerende zaken

  Bekendmaken van verkoop of verhuur van gebouwen of percelen grond die eigendom zijn van de gemeente. De bekendmakingen staan 3 weken online. Als gemeente verkopen of verhuren we gebouwen of grond die eigendom zijn van de gemeente. De gemeente West Betuwe publiceert de uitgifte van onroerende zaken vanwege de uitspraak van de Hoge raad in het ‘Didam-arrest’ van 26 november 2021. Hieronder kunt u per onroerende zaak het plan en de motivatie van de gemeente West Betuwe zien om een overeenkomst met de betreffende partij aan te gaan. Bent u het hier niet mee eens? Dan kunt u dit binnen de vervaltermijn aangeven.

 • Ruimen van graven

  Om te zorgen voor voldoende ruimte voor begraven op de algemene begraafplaatsen, ruimen we graven waarvan de grafrechten zijn vervallen, niet zijn verlengd of afstand is gedaan. Dit zijn gemiddeld 150 graven per jaar. Voordat we graven ruimen volgen we een zorgvuldig proces. We publiceren de lijst met graven op onze gemeentepagina in het huis-aan-huisblad, op deze website en op het informatiebord op de begraafplaatsen. Ook plaatsen we bij de te ruimen graven een bordje met de mededeling dat het graf na een jaar geruimd wordt.