Zoekresultaat 1 - 8 van 8 resultaten

 • Alcoholwet ontheffing (artikel 35) aanvragen

  U wilt alcohol schenken en u heeft geen horecavergunning of u bent een horecaondernemer en wilt buiten het pand schenken, bijvoorbeeld tijdens een evenement? Vraagt u dan een ontheffing artikel 35 van de Alcoholwet aan. U hoeft geen horecaondernemer te zijn om deze ontheffing te kunnen krijgen.

 • Medisch afval, extra container

  Als u om medische redenen extra afval heeft, kunt u bij ons een medische container aanvragen. Dit is altijd een grijze container met grijze deksel (in verband met privacy). U mag alleen medisch afval in deze container gooien. Hier wordt op gecontroleerd.

 • Afspraak maken

  Wij hebben verschillende balies waar u een afspraak kunt maken. Wilt u bijvoorbeeld een paspoort aanvragen? Dan kunt u digitaal een afspraak maken met onze balie Burgerzaken en Burgerlijke stand. Wilt u bouwen of verbouwen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met onze balie Bouwen en Wonen. Bekijk hieronder de openingstijden per balie.

 • Uittreksel basisregistratie personen voor notarissen en advocaten

  Heeft u als advocaat, notaris of gerechtsdeurwaarder inlichtingen uit de Basisregistratie Personen (BRP) nodig? Bijvoorbeeld voor een gerechtelijke procedure? Dan kunt u een uittreksel uit de Basisregistratie Personen aanvragen als u hiervoor bevoegd bent en de gegevens nodig hebt voor een algemeen verbindend voorschrift, bijvoorbeeld een gerechtelijke procedure.

 • Subsidie ondersteuning lokale energie-initiatieven

  Heeft u als inwoner een goed idee om de energietransitie te stimuleren in uw buurt of wijk? Dan kunt u subsidie aanvragen. Het gaat om ideeën over energiebesparing, opwekking van duurzame energie, woningverduurzaming of het aardgasvrij maken van de straat, buurt of wijk.

 • Afvalcontainer aanvragen

  Via het burgerportaal vraagt u een nieuwe container aan. Dit gebruikt u ook als uw container vervangen moet worden of als uw container gerepareerd moet worden. Gebruik hiervoor de knop hieronder, inloggen doet u met uw postcode en huisnummer.

 • Een evenement organiseren

  Organiseert u een evenement? Bekijk dan of u een vergunning nodig heeft, of dat een melding voor uw evenement volstaat. Beantwoord via de onderstaande button een aantal vragen om erachter te komen of u een evenement moet melden of een vergunning aan moet vragen. Wanneer u een evenement wilt organiseren, dan kunt u contact opnemen met evenementencoördinator Yanissa van den Eng: yanissa@vaartinassen.nl of 06-53991707.

 • Meldpunt Openbare Ruimte

  Lantaarnpaal defect? Fietswrak? Zwerfvuil? Onkruid? Stoeptegels los? Gevaarlijke verkeerssituatie? Meld het bij de gemeente. U kunt uw melding direct online doorgeven.