Zoekresultaat 1 - 7 van 7 resultaten

 • Identiteitskaart

  Een identiteitskaart (ID-kaart) vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U kunt hiervoor online een afspraak maken. Na 6 werkdagen kunt u uw ID-kaart afhalen. Een ID-kaart voor volwassenen is 10 jaar geldig. Een ID-kaart voor jongeren tot 18 jaar is 5 jaar geldig.

 • Gehandicaptenparkeerplaats

  Bent u gehandicapt en kunt u uw auto niet dicht bij uw huis parkeren? Als u al een gehandicaptenparkeerkaart heeft, dan kunt u een gehandicaptenparkeerplaats aanvragen.

 • Duurzaamheidslening

  U kunt als huiseigenaar een gunstige lening tot maximaal 15.000 euro aanvragen voor zonnepanelen of energiebesparende maatregelen aan uw huis. Daarvoor is de duurzaamheidslening.

 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U kunt hiervoor online een afspraak maken. Na 6 werkdagen kunt u uw paspoort ophalen bij de balie. Een paspoort voor volwassenen is 10 jaar geldig. Een paspoort voor jongeren tot 18 jaar is 5 jaar geldig.

 • Openingstijden en contact

  U kunt dagelijks op afspraak bij ons terecht. U kunt voor een aantal producten online een afspraak maken. Voor alle andere onderwerpen kunt u telefonisch een afspraak maken via (0527) 63 39 11.

 • Gehandicaptenparkeerkaart

  Heeft u een loopbeperking en/of bent u door uw handicap afhankelijk van anderen voor vervoer? Dan komt u misschien in aanmerking voor een gehandicaptenparkeerkaart. Bel met de gemeente voor meer informatie.

 • Afval inzameling

  In de Noordoostpolder zamelt HVC het afval huis aan huis gescheiden in. Op de afvalkalender en in de HVC-app ziet u wanneer u welke minicontainer aan de weg kunt zetten. Heeft u geen minicontainers bij huis? Dan kunt u uw afval kwijt in onder- en bovengrondse containers in de buurt. U heeft hiervoor een milieupas nodig.