Zoekresultaat 1 - 10 van 31 resultaten

 • Starterslening

  Als u voor de eerste keer een woning wilt kopen en de financiering niet rond krijgt vanwege de hoogte van de hypotheek, dan kunt u in aanmerking komen voor een starterslening. De starterslening is een tweede hypotheek, naast de hypotheek die u zelf financiert op grond van uw inkomen.

 • Onderwijs voor volwassenen

  Volwassen inwoners van de gemeente Pijnacker-Nootdorp kunnen gebruikmaken van het onderwijsaanbod van NL Training.

 • Laadpalen

  Is er bij u in de buurt geen openbaar oplaadpunt en heeft u niet de mogelijkheid om uw auto op eigen terrein op te laden? Dan kunt u een openbare laadpaal aanvragen.

 • Handtekening legaliseren - Garantverklaring

  U kunt uw handtekening onder een document laten legaliseren. Daarmee verklaren wij dat de handtekening echt is.

 • Noodfonds Energie

  Er is voor 2024 geen energietoeslag en geen prijsplafond. Wel is er het Tijdelijk Noodfonds Energie. Dit noodfonds helpt huishoudens met een laag inkomen en een hoge energierekening. Huishoudens kunnen de steun van het Noodfonds krijgen voor een periode van zes maanden.

 • Evenementen in Pijnacker-Nootdorp

  Bent u benieuwd naar alle evenementen in Pijnacker-Nootdorp? U vindt ze op de Uitagenda van Natuurlijk Pijnacker-Nootdorp.

 • Energietoeslag voor lagere inkomens

  Let op: aanvragen energietoeslag kan nog tot en met 30 april 2024. Inwoners van Pijnacker-Nootdorp met een inkomen op of net boven het sociaal minimum kunnen ook in 2023 een energietoeslag krijgen. De hoogte van de energietoeslag bedraagt maximaal € 800,- voor huishoudens met een inkomen tot 120% van het sociaal minimum en maximaal € 400,- voor huishoudens met een inkomen tussen de 120% en 130% van het sociaal minimum.

 • Paspoort of identiteitskaart voor Nederlanders die in het buitenland wonen

  Bent u tijdelijk in Nederland, staat u niet ingeschreven op een adres in Nederland en bent u niet van plan zich in Nederland te vestigen? Dan kunt u een reisdocument aanvragen bij een aantal gemeenten in Nederland of bij een Nederlandse ambassade of consulaat-generaal in het buitenland.

 • Vakantiepaspoort

  Ben je tussen de 4 en 12 jaar oud? Dan kun je tijdens de zomervakantie gebruik maken van het Jeugd Vakantiepaspoort.

 • Uittreksel, afschrift of akte aanvragen

  Een uittreksel, afschrift of akte kunt u digitaal aanvragen. Er zijn verschillende uittreksels mogelijk. Denk hierbij aan een afschrift geboorteakte, huwelijkakte, echtscheidingsakte, uittreksel Basisregistratie Personen (BRP) voor een nieuwe huurwoning, inschrijving voor school of een bewijs van Nederlanderschap.