Zoekresultaat 1 - 10 van 20 resultaten

 • Schade melden

  Heeft je woning of bedrijfspand schade opgelopen? Schade door gaswinning meld je bij het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG). Ook immateriële schade kun je melden. Heb je leed of verdriet als gevolg van de aardbevingen, dan heb je misschien recht op smartengeld. Dit hangt af van je persoonlijke situatie.

 • Informatie opvragen

  Wil je informatie over beleid en plannen van de gemeente, maar kun je het niet vinden op de website of in de krant? Dan doe je bij de gemeente een Woo-verzoek. Wil je de informatie voor een ander doel hergebruiken? Dan doe je een Who-verzoek.

 • Bezwaar en beroep

  Ben je het niet eens met een besluit van de gemeente? Je kunt dan bezwaar maken. Heb je dat gedaan en ben je het niet eens met de beslissing daarover? Dan kun je in beroep gaan.

 • Vervanging Tjamsweersterbrug Appingedam

  De Tjamsweersterbrug ligt over het Damsterdiep in Appingedam. De brug verbindt de Dijkhuizenweg/Stadsweg met de Westersingel/Tjamsweersterweg. De brug is in slechte staat en moet vervangen worden.

 • Raad Eemsdelta

  De gemeenteraad van Eemsdelta heeft een eigen website. Daar kun je terecht voor informatie over vergaderingen van de raad, wie de raadsleden zijn en hoe je contact opneemt.

 • Afspraak maken

  De gemeente werkt op afspraak. Plan je afspraak zelf in of bel ons.

 • Nationaal Programma Groningen (NPG)

  Het Nationaal Programma Groningen (NPG) is in het leven geroepen om nieuw perspectief te bieden aan Groningen. Het Nationaal Programma Groningen moet ervoor zorgen dat Groningen een toekomstbestendig en leefbaar gebied blijft met behoud van de eigen identiteit waar het goed wonen, werken en recreëren is. De gemeente Eemsdelta heeft een Lokaal Programma opgesteld om te bepalen waar de beschikbare gelden van NPG aan besteed moeten worden. In dit programma staan de doelen voor de toekomst van de gemeente op gebied van leefbaarheid, wonen en werken.

 • Belastingdocumenten bekijken

  Je kunt je belastingaanslagen en taxatieverslagen online bekijken. Op deze pagina lees je welke documenten je kunt zien en hoe het werkt.

 • Overlijden melden door uitvaartondernemer

  Uitvaartondernemers kunnen een overlijden online melden bij de gemeente. Je hebt eHerkenning nodig om in te loggen.

 • Rijksmonumenten

  Is een gebouw minimaal 50 jaar oud en belangrijk voor het land? Dan kan de Rijksoverheid het aanwijzen als rijksmonument. Zo zet de overheid zich in om rijksmonumenten te beschermen.