Zoekresultaat 1 - 10 van 34 resultaten

 • Subsidie Dorpenfonds

  Heeft u een plan waarmee u de leefbaarheid in Noordenveld vergroot? Een idee om de betrokkenheid van inwoners binnen uw eigen buurt of het dorp te stimuleren. Of een plan of activiteit om vitaliteit onder inwoners te stimuleren? Dan kunt u subsidie uit het Dorpenfonds aanvragen.

 • Raadsvergadering bekijken

  De gemeenteraad en de raadscommissie vergaderen op woensdag. De vergaderingen beginnen om 20.00 uur. U kunt de vergaderingen live bekijken of terugzien via de raadswebsite. Daarvoor klikt u in de vergaderkalender de vergadering aan die u wilt volgen.

 • Aansprakelijkheid bij schade

  Heeft u schade opgelopen en denkt u dat de gemeente hier verantwoordelijk voor is? Dan kunt u de gemeente aansprakelijk stellen. Bijvoorbeeld bij schade die is ontstaan door een slechte weg, werkzaamheden of bomen en takken.

 • Lantaarnpaal brandt niet of is beschadigd

  Een lantaarnpaal die niet brandt of die kapot is, meldt u via de website van Montad, de beheerder. Bij het melden geeft u het nummer van de lantaarnpaal door. Of de straatnaam, waarna u op een kaart de locatie selecteert.

 • Onveilige verkeerssituatie

  Onveilige verkeerssituaties meldt u bij ons. Bijvoorbeeld een onoverzichtelijk kruispunt, lijnen op de weg die slecht te zien zijn of een plaats waar vaak te hard wordt gereden. Gevaarlijke situaties die niet kunnen wachten, geeft u telefonisch door. Wij komen zo gauw mogelijk in actie.

 • Begin en einde werkzaamheden melden

  Heeft u een omgevingsvergunning aangevraagd of sloopmelding gedaan? En wilt u nu beginnen met de werkzaamheden of zijn die klaar? Dan moet u dit melden. Wij nemen hierna contact met u op om een controle te doen. Dit is gratis.

 • Bestemmingsplannen

  Met bestemmingsplannen en beheersverordeningen regelt de gemeente waar u wel en niet mag bouwen. En hoe u gebouwen en grond mag gebruiken. Geldende plannen en verordeningen bekijkt u online of op het gemeentehuis.

 • Subsidie Fonds Recreatie en Toerisme

  Organiseert u een initiatief of activiteit die bijdraagt aan het recreatieve aanbod en de toeristische sector in Noordenveld? Dan kunt u online subsidie aanvragen. Wij dragen dan bij in de kosten.

 • Belangstellingsregistratie

  Wilt u zaken met ons doen? Maak dan uw belangstelling kenbaar en vul uw bedrijfsgegevens in. Zodra wij een inkooptraject starten dat past binnen uw bedrijfsactiviteiten nemen wij deelname van uw bedrijf in overweging.

 • Gemeentearchief bezoeken

  In het gemeentearchief kunt u terecht voor documenten uit het verleden, voor stamboomonderzoek en lokaal historisch onderzoek. Ook de archieven van de voormalige gemeenten Norg, Peize en Roden worden sinds de herindeling van 1997 bewaard in het gemeentehuis in Roden. Om het archief te bezoeken, maakt u een afspraak. Een medewerker helpt u op weg en beantwoordt uw vragen.