Zoekresultaat 1 - 10 van 15 resultaten

 • Gebruik achternaam veranderen

  Wil je de achternaam van je nieuwe partner gebruiken? Of na een scheiding weer alleen je eigen achternaam? Geef dat dan door aan de gemeente.

 • Informatie opvragen

  Wil je informatie over beleid en plannen van de gemeente, maar kun je het niet vinden op de website of in de krant? Dan doe je bij de gemeente een Woo-verzoek. Wil je de informatie voor een ander doel hergebruiken? Dan doe je een Who-verzoek.

 • Hinderapp

  Inwoners van de gemeente Eemsdelta kunnen gemakkelijk en snel geur- en geluidsoverlast van bedrijven melden via de Hinderapp. De Hinderapp is een web-app.

 • Afspraak maken

  De gemeente werkt op afspraak. Plan je afspraak zelf in of bel ons.

 • Regionale Energie Strategie

  Het doel van het klimaatakkoord is om de CO2-uitstoot sterk te verminderen: in 2030 met de helft ten opzichte van 1990. Iedere regio maakt daarom een regionale energiestrategie. De Groninger gemeenten en de Provincie Groningen hebben samen de Regionale Energiestrategie Groningen vastgesteld.

 • Bezoek het Energieloket

  Welkom bij het Energieloket van de gemeente Eemsdelta. De gemeente Eemsdelta is aangesloten bij het Energieloket van de Groninger gemeenten: dit is hèt startpunt voor alle vragen over energiebesparing, zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering, bedrijven en meer.

 • Belastingdocumenten bekijken

  Je kunt je belastingaanslagen en taxatieverslagen online bekijken. Op deze pagina lees je welke documenten je kunt zien en hoe het werkt.

 • Overlijden melden door uitvaartondernemer

  Uitvaartondernemers kunnen een overlijden online melden bij de gemeente. Je hebt eHerkenning nodig om in te loggen.

 • Collectieve zorgverzekering

  Wij hebben voor inwoners met een laag inkomen een collectieve zorgverzekering afgesloten bij zorgverzekeraar Menzis. Daarmee krijg je korting op de premie en extra vergoedingen voor bijvoorbeeld een bril, voetzorg en de eigen bijdrage Wmo. Je vraagt de verzekering aan via de website gezondverzekerd.nl.

 • Bezoek het Zakelijk Energieloket

  Welkom bij het digitale Zakelijk Energieloket van de gemeente Eemsdelta. Wij zijn aangesloten bij het Regionaal Energieloket: dit is hét startpunt voor al je vragen over energiebesparing, subsidies, wet- en regelgeving en advies over de opwekking van elektriciteit. Met het digitale Zakelijk Energieloket willen we ondernemers ondersteunen bij het nemen van beslissingen rondom energiebesparing en verduurzaming.