Zoekresultaat 1 - 10 van 49 resultaten

 • Gratis advies duurzaam verkeer

  De gemeente Gouda helpt ondernemers graag met duurzaam verkeer en goede bereikbaarheid. Ook onderwerpen zoals gezondheid, parkeren, verkeersoverlast en CO2-afname horen daarbij. Bent u een enthousiaste werkgever die hiermee aan de slag wil? Dan kunt u gratis advies krijgen.

 • Vreemdelingenpaspoort

  Een vreemdelingenpaspoort kunt u aanvragen als u in Gouda woont, niet de Nederlandse nationaliteit hebt en u geen paspoort of identiteitskaart van uw eigen land krijgt.

 • Hulp van de zorgmarinier

  De gemeente Gouda heeft een zorgmarinier. De taak van de zorgmarinier is om vastgelopen, dringende zaken rondom de zorg op te lossen.

 • Verkeersmaatregel

  Is het nodig om voor de uitvoering van een (infra)project of evenement in Gouda een weg, fiets- of voetpad of parkeervak(ken) tijdelijk (gedeeltelijk) af te sluiten? Dan vraagt u hier toestemming voor. Deze toestemming is nodig om alle verkeersmaatregelen en werkzaamheden in de stad op elkaar af te stemmen. Daarmee houden we Gouda bereikbaar. Soms is er een verkeersplan nodig.…

 • Vluchtelingenpaspoort

  Vluchtelingen die in Nederland wonen en verblijven, kunnen een vluchtelingenpaspoort aanvragen. Voor een vluchtelingenpaspoort moet u door de Verenigde Naties (VN) erkend zijn als vluchteling.

 • Stopzetten huurcontract

  Huurt u een stuk openbaar groen (snippergroen) van de gemeente en wilt u uw contract stopzetten? Dan kunt u dit online doen via onderstaande knoppen. Heeft u een ander huurcontract met de gemeente en wilt u dit contract stopzetten? Stuur dan een e-mail naar gemeente@gouda.nl of bel ons via telefoonnummer 14 0182.

 • Herbegraven of alsnog cremeren

  Wilt u de overledene in een ander graf (op een andere begraafplaats) plaatsen? Of alsnog cremeren? Dan heeft u toestemming nodig van de gemeente.

 • Beschut en beschermd wonen

  Hebt u moeite om zelfstandig thuis te wonen? Hebt u meer zorg en ondersteuning nodig? Dan kan een beschermde woonomgeving voor u een oplossing zijn. We noemen dit beschut of beschermd wonen. 

 • Voor- en Vroegschoolse Educatie van 2,5 tot 4 jaar

  Veel kinderdagverblijven bieden extra ondersteuning aan bij de ontwikkeling van kinderen met een achterstand. Dit wordt Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) genoemd.

 • Social return in aanbestedingen

  Bent u ondernemer of werkgever en wilt u een opdracht uitvoeren voor de gemeente? Dan vragen wij u om social return toe te passen. Bij opdrachten boven een bepaald bedrag is het zelfs verplicht. Op deze pagina leest u meer over social return, tips om de offerte of aanbesteding te maken en de stappen nadat u de opdracht heeft gekregen.