Zoekresultaat 1 - 10 van 10 resultaten

  • Melding psychische hulp

    Bij dringend psychische hulp

  • Kavels en groenstroken

    In de gemeente Noordoostpolder zijn verschillende nieuwbouwkavels te koop. Hierop kunt u zelf een huis (laten) bouwen. Ook een groenstrook die grenst aan uw woning, tuin of land kunt u soms kopen of huren.

  • Milieumelding of -vergunning

    Begint u een bedrijf of wilt u uw bedrijf uitbreiden? En voert u met uw bedrijf activiteiten uit die het milieu belasten? Dan moet u meestal een milieumelding doen. Soms heeft u ook een omgevingsvergunning milieu nodig. Of een milieumelding en/of -vergunning nodig is, controleert u online via de Activiteitenbesluit Internetmodule (AIM) van de Rijksoverheid. Op die website kunt u ook online uw melding doen.

  • Wegafsluitingen

    Als de gemeente werkt aan de weg, het groen of een gebouw, of als ergens een evenement wordt gehouden, is de weg soms tijdelijk afgesloten voor verkeer. Op de website Melvin vindt u het overzicht van de actuele wegafsluitingen en wanneer ze eindigen.

  • Klein kansspel of loterij organiseren

    Organiseert u een klein kansspel? Bijvoorbeeld een bingo of een rad van avontuur? Meld dit dan bij de gemeente. Dat doet u uiterlijk 2 weken van tevoren. Organiseert u een loterij? Dan heeft u een vergunning nodig.

  • Ondersteuning bij werving en selectie

    Heeft u een bedrijf en bent u op zoek naar personeel? En wilt u uw bedrijf openstellen voor mensen die moeite hebben met het vinden van een baan? Bijvoorbeeld iemand met een bijstandsuitkering of arbeidsbeperking? Dan kan de Werkcorporatie (een samenwerking tussen de gemeente, werkgevers en onderwijsinstellingen) voor u op zoek naar een werknemer die past in uw bedrijf. U komt dan misschien ook in aanmerking voor loonkostensubsidie.

  • Meldpunt overbodige regels

    De gemeente heeft een meldpunt ingesteld om overbodige, omslachtige of onbegrijpelijke gemeentelijke regelgeving tegen te gaan.

  • Klacht over behandeling gemeente

    Bent u niet tevreden over hoe de gemeente u heeft behandeld? Of vindt u dat de gemeente onzorgvuldig is omgegaan met uw persoonsgegevens? Dan kunt u een klacht indienen.

  • Vraag of opmerking

    Heeft u een vraag of opmerking aan gemeente Noordoostpolder. Vul dan het contactformulier in.

  • Mantelzorg

    Zorgt u al lang onbetaald voor uw partner, een familielid of bekende? Bijvoorbeeld vanwege een langdurige ziekte, een beperking of hoge leeftijd? Dan bent u mantelzorger. U kunt ondersteuning krijgen van Carrefour, de welzijnsgroep in de gemeente Noordoostpolder.