Zoekresultaat 1 - 10 van 65 resultaten

 • Paspoort en identiteitskaart

  Met een paspoort of een identiteitskaart kunt u zich legitimeren en u kunt ermee reizen. Een identiteitskaart is geldig in bijna heel Europa. Met een paspoort kunt u de hele wereld over reizen. Iedereen vanaf 14 jaar moet een geldig identiteitsbewijs kunnen tonen als de overheid daarom vraagt. Het...

 • Briefadres

  Hebt u geen vast woonadres? Of verblijft u in een instelling? Dan kunt u zich onder bepaalde voorwaarden inschrijven op een briefadres. U staat dan toch ingeschreven in de Basisregistratie Personen (BRP) en blijft bereikbaar voor officiële instanties.

 • Verhuur gymlokalen, sportzalen en sporthallen

  Met uw club of vereniging een heel seizoen volleyballen? Gezellig een balletje trappen met alle sportievelingen uit de buurt? Lekker apenkooien of tikkertje doen tijdens een kinderfeestje? In de gemeente Hengelo zijn ruim twintig verschillende gymlokalen, sportzalen en sporthallen te huur!

 • Uittreksels voor advocaten, notarissen en gerechtsdeurwaarders

  Hebt u als advocaat, notaris of gerechtsdeurwaarder inlichtingen uit de Basisregistratie Personen (BRP) of burgerlijke stand nodig voor bijvoorbeeld een gerechtelijke procedure? Vraag dan de uittreksels online aan.

 • Uittreksel echtscheidingsakte

  Dit uittreksel kunt u aanvragen bij de gemeente waar u bent getrouwd. Bent u in het buitenland getrouwd en in Nederland gescheiden? Vraag dan het uittreksel aan bij de gemeente Den Haag.

 • Zorgcontainer

  Bent u slecht ter been of op een andere manier beperkt? En kunt u uw afval niet zelf naar de ondergrondse verzamelcontainer brengen? En is er ook niemand in uw omgeving die dat voor u kan doen? Dan kan het zijn dat u in aanmerking komt voor een zorgcontainer.

 • Naamswijziging, voornaam

  Dit kan alleen via een advocaat. U moet goed onderbouwde persoonlijke redenen hebben om uw voornaam te kunnen wijzigen. Dat geldt ook als u een naam wilt toevoegen of verwijderen. Neem contact op met een advocaat om uw naamswijziging te regelen.

 • Naamskeuze kind

  Dat kan de achternaam zijn van één van beiden. De achternaam die u voor het eerste kind kiest, geldt ook voor alle volgende kinderen met dezelfde ouders. Wat u moet doen om de naamskeuze officieel te maken, hangt af van uw persoonlijke situatie.

 • Twentebad

  Het Twentebad stamt uit 1972 en is uitgegroeid tot een modern en aantrekkelijk zwembad. Het Twentebad heeft veel mogelijkheden voor (water)plezier: een groot recreatiebad met een watertemperatuur van 31 graden  een familiebad, instructiebad en doelgroepenbad spectaculaire glijbanen veel gelegenheid...

 • Adoptie

  Door adoptie ontstaat een nieuwe wettelijke familieband tussen een kind en de adoptieouder(s). Een adoptie wordt uitgesproken door de rechtbank. U hebt daarbij altijd hulp van een advocaat nodig.