Zoekresultaat 1 - 4 van 4 resultaten

 • Omzetten geregistreerd partnerschap in huwelijk

  U kunt uw geregistreerd partnerschap omzetten in een huwelijk. Dit kunt u in elke gemeente regelen. U kunt kiezen hoe u dit wilt doen: zonder ceremonie of met ceremonie.

 • Reageren op een besluit van de gemeente

  Wij nemen veel besluiten. Die besluiten kunnen gevolgen hebben voor u. Wilt u reageren op een besluit dat wij willen nemen of genomen hebben? Dan heeft u verschillende mogelijkheden. U kunt een zienswijze indienen als wij nog een besluit gaan nemen. U kunt bezwaar maken als u het niet eens bent met een besluit van de gemeenteraad, van het college van burgemeester en wethouders of van de burgemeester. U kunt in beroep gaan bij de rechtbank als u het niet eens bent met de beslissing op uw bezwaar?

 • Adresonderzoek

  Staat er iemand op uw adres ingeschreven die daar niet (meer) woont? Krijgt u bijvoorbeeld steeds post voor oude bewoners of weigert iemand zich uit te schrijven? Dan kunt u de gemeente vragen een adresonderzoek te starten. Hoe werkt het? Een adresonderzoek kunt u op op meerdere manieren aanvragen. Per e-mail Schriftelijk Stuur ons een brief of e-mail met daarin:

 • Gevonden en verloren

  Bent u iets verloren? Uw sleutels, passen of telefoon bijvoorbeeld? Of heeft u juist iets gevonden? Hieronder leest u wat u moet doen. Gevonden voorwerpen meldt u online of levert u in Heeft u een voorwerp gevonden? Dan registreert u dit op de website iLost. Het voorwerp kunt u thuis bewaren of afgeven in het stadhuis. Als de eigenaar het voorwerp niet bij u komt ophalen, kunt u na 1 jaar de nieuwe eigenaar worden van het gevonden voorwerp.