Zoekresultaat 1 - 10 van 10 resultaten

 • Voordelig trouwen

  U heeft de mogelijkheid om gratis of in een eenvoudige ceremonie tegen lager tarief te trouwen of een geregistreerd partnerschap aan te gaan. Neem contact op om een datum vast te leggen.

 • Зняття з реєстрації та повернення в Україну

  Якщо ви збираєтеся повернутися в Україну, спершу треба знятися з реєстрації в цьому муніципалітеті.

 • Wijzigen geslacht

  U kunt uw geslacht op uw geboorteakte wijzigen bij de gemeente waar u geboren bent met een verklaring van een deskundige. Dat doet u persoonlijk in het Servicecentrum. Hiervoor maakt u telefonisch een afspraak. U kunt dan ook uw voornamen wijzigen.

 • Geregistreerd partnerschap in huwelijk omzetten

  U kunt uw geregistreerd partnerschap laten omzetten in een huwelijk. Bel voor een afspraak.

 • Betalen gemeentelijke belastingen

  Vanaf 26 januari kunt u een belastingaanslag voor 2024 verwachten. U kunt de gemeentelijke belastingen betalen via internetbankieren, automatische incasso of met pin betalen aan de balie. Het hele aanslagbedrag moet u op de laatste vervaldag betaald hebben. De vervaldag staat op uw aanslagbiljet. Betaalt u met automatische incasso, dan mag u langer doen over uw betaling.

 • Dwangsom bij niet tijdig beslissen

  Voor aanvragen en bezwaarschriften geldt een termijn waarbinnen de gemeente een besluit moet nemen. Dit heet de beslistermijn. Beslist de gemeente te laat dan kunt u de gemeente in gebreke stellen en een financiële tegemoetkoming vragen. Een dwangsom vraagt u schriftelijk aan.

 • Registratie doodgeboren kindje

  Sinds 4 februari 2019 is het mogelijk een kind dat levenloos is geboren of een kind dat kort na de geboorte is overleden, te laten registreren in de Basisregistratie Personen (BRP). Dit kan ook met terugwerkende kracht. Bel de gemeente om de registratie in gang te zetten.

 • Voorgenomen huwelijk melden

  Gaat u trouwen of uw partnerschap registreren? Dan moet u dat eerst melden. Dit heet melden van een voorgenomen huwelijk (ook wel ondertrouw). Dit doet u in de gemeente waar u wilt trouwen. U meldt uw voorgenomen huwelijk op zijn vroegst 1 jaar en uiterlijk 6 weken van tevoren.

 • Municipal tax payment

  You can pay the municipal taxes via Internet banking, direct debit or with your debit card at the helpdesk. The entire assessment amount must be paid before the last expiration date shown on your assessment bill.

 • Trouwlocatie kiezen

  In Leidschendam-Voorburg mag overal binnen de gemeentegrenzen worden getrouwd. De gemeente heeft 4 gemeentelijke trouwlocaties. Het gemeentehuis in Leidschendam en in Voorburg Huize Swaensteyn en Huygens' Hofwijck vormen een prachtig decor voor uw bijzondere dag. Het is daarnaast ook mogelijk om gratis of voordelig te trouwen in een spreekkamer in het Servicecentrum Leidschendam.