Zoekresultaat 1 - 10 van 15 resultaten

 • Briefadres

  Als u geen woonadres heeft of u verblijft in een instelling, dan kunt u zich laten inschrijven op een briefadres. Op dit adres kan de overheid u post sturen. Een briefadres aanvragen doet u persoonlijk op het gemeentehuis. Of schriftelijk, dan belt u ons voor een inschrijfformulier.

 • Geboorte aangeven

  U geeft de geboorte van uw baby aan in de gemeente waar hij of zij is geboren. Dat doet u binnen 3 dagen na de geboorte. Maak een afspraak voor de geboorteaangifte.

 • Vluchtelingenpaspoort

  Woont u in Nederland en heeft u een vluchtelingenstatus? Dan heeft u een vluchtelingenpaspoort nodig als u naar het buitenland wilt. Hiervoor komt u naar het gemeentehuis. U hoeft geen afspraak te maken. U betaalt meteen bij het aanvragen. Uw nieuwe document kunt u na 5 werkdagen ophalen

 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan op het gemeentehuis. U hoeft geen afspraak te maken. U betaalt meteen bij het aanvragen. Uw nieuwe document kunt u na 5 werkdagen ophalen. Vraagt u een paspoort aan voor uw kind, dan moet hij of zij mee bij het aanvragen en ophalen.

 • Overlijden aangeven

  Meestal geeft een uitvaartondernemer aan ons door dat iemand is overleden. Maar als nabestaande kunt u ook zelf aangifte van overlijden doen. Dat doet u binnen 6 werkdagen na het overlijden bij de gemeente waar de persoon is overleden. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Geheimhouding persoonsgegevens

  De gemeente is in het bezit van uw persoonlijke gegevens. Dat zijn uw naam, adres, geboorteplaats en geboortedatum. Bel ons en vraag om deze gegevens geheim te houden.

 • Identiteitskaart

  Een identiteitskaart vraagt u persoonlijk aan op het gemeentehuis. U hoeft geen afspraak te maken. U betaalt meteen bij het aanvragen. Uw nieuwe document kunt u na 5 werkdagen ophalen. Vraagt u een identiteitskaart aan voor uw kind? Dan moet hij of zij mee bij het aanvragen en ophalen.

 • Verhuizen vanuit buitenland

  Komt u vanuit het buitenland in Noordenveld wonen, dan schrijft u zich binnen 5 dagen na aankomst in. Woonde u langer dan 1 jaar in het buitenland? Maak dan telefonisch eerst een afspraak. Woonde u korter dan 1 jaar in het buitenland? Kom dan bij de balie in het gemeentehuis.

 • 2e paspoort

  Reist u veel voor uw werk, ook naar landen die met elkaar in conflict zijn? Of heeft u tijdelijk geen paspoort vanwege een visumaanvraag? Dan kunt u een 2e Nederlands paspoort aanvragen. Hiervoor komt u naar het gemeentehuis. U hoeft geen afspraak te maken. U betaalt bij de aanvraag. Het paspoort ligt na 5 werkdagen voor u klaar.

 • Bewijs van in leven zijn

  Uw pensioenfonds of een andere instantie kan vragen om een bewijs dat u in leven bent. Dit vraagt u aan op het gemeentehuis. U hoeft geen afspraak te maken. Wij maken het bewijs van in leven zijn klaar terwijl u wacht.