Zoekresultaat 1 - 5 van 5 resultaten

 • Melden schending integriteit

  Inwoners, organisaties en bedrijven moeten kunnen vertrouwen op een integere overheid. Heeft u een vermoeden dat een medewerker of een lid van het gemeentebestuur niet integer handelt? Dan kunt u dat melden.

 • Kansspelautomaat

  Wilt u kansspelautomaten in een hoogdrempelige horecagelegenheid plaatsen, dan heeft u een vergunning nodig

 • Verklaring omtrent gedrag

  Een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Werkgevers of instanties kunnen daar om vragen als u bijvoorbeeld gaat werken in de kinderopvang of het onderwijs. Ook een bedrijf kan een VOG aanvragen. Een VOG kunt u digitaal aanvragen bij Dienst Justis. Wilt u liever langskomen bij het Servicecentrum, maak dan een afspraak. Neem het aanvraagformulier volledig ingevuld mee.

 • Nadeelcompensatie

  Het kan zijn dat u als particulier of ondernemer financiƫle of economische schade heeft door een besluit van de gemeente op het gebied van de ruimtelijke ordening of werkzaamheden aan riool of wegen. Uw huis wordt bijvoorbeeld minder waard of u loopt inkomen mis. U kunt dan misschien een vergoeding van deze schade krijgen. Dat heet nadeelcompensatie.

 • Bezwaar en beroep

  Bent u het niet eens met een besluit van de gemeente? Dan kunt u bezwaar maken. Heeft u dat gedaan en bent u het niet eens met de beslissing over uw bezwaar? Dan kunt u in beroep gaan bij de rechtbank.