Zoekresultaat 1 - 4 van 4 resultaten

 • Zakenpaspoort

  Reist u veel? En heeft u meer ruimte in uw paspoort nodig voor douanestempels en visa? Dan kunt u een zakenpaspoort aanvragen. Dit paspoort is dikker dan een gewoon paspoort, namelijk 66 pagina's in plaats van 34 pagina's. Een zakenpaspoort vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. U maakt daarvoor online een afspraak.

 • Bezwaar en beroep

  Bent u het niet eens met een besluit van de gemeente? Dan kunt u bezwaar maken. Heeft u dat gedaan en bent u het niet eens met de beslissing over uw bezwaar? Dan kunt u in beroep gaan. Bezwaar maken tegen een aanslag gemeentelijke belastingen doet u met het formulier op de pagina Bezwaar tegen aanslag gemeentelijke belastingen.

 • Uittreksel voor advocaten, notarissen en gerechtsdeurwaarders

  Heeft u als advocaat, notaris of gerechtsdeurwaarder inlichtingen uit de burgerlijke stand nodig voor bijvoorbeeld een gerechtelijke procedure? Vraag dan de uittreksels online aan met eHerkenning.

 • Een klacht over de gemeente

  Bent u niet tevreden over hoe de gemeente u heeft behandeld? Bijvoorbeeld omdat u geen antwoord heeft gekregen op een brief of e-mail? Of omdat een medewerker of bestuurder onbeleefd is geweest? Dan kunt u een klacht indienen.