Zoekresultaat 1 - 10 van 10 resultaten

 • Aanvragen speelautomatenvergunning

  In de Algemene plaatselijke verordening (APV) staat voor welke zaken u een vergunning moet aanvragen. Wilt u een speelautomaat plaatsen? Vul het formulier in om uw aanvraag te doen.

 • Geregistreerd partnerschap omzetten in huwelijk

  Wilt u uw geregistreerd partnerschap omzetten in een huwelijk? Dat kan bij de gemeente waar u of uw partner staat ingeschreven. U maakt hiervoor een afspraak. Let op: een omzetting is in het buitenland niet geldig.

 • Organiseren klein kansspel

  In de Algemene plaatselijke verordening (APV) staat voor welke zaken u een vergunning moet aanvragen. Wilt u een klein kansspel organiseren? Vul het formulier in om uw aanvraag te doen.

 • Correctieverzoek BRP

  U bent verplicht er voor te zorgen dat uw gegevens juist in de Basisregistratie Personen (BRP) staan. Als u merkt dat dit niet zo is, geef dit dan direct door.

 • Melden voorgenomen huwelijk of partnerschap

  Als u wilt trouwen of een geregistreerd partnerschap wilt aangaan, moet u dit eerst melden. U doet dat in de gemeente waar u gaat trouwen of het partnerschap wilt registreren. Heeft u vragen? Neem contact op met de afdeling Burgerzaken via 14 0165.

 • Naamskeuze kind

  Als ouders mag u kiezen welke achternaam uw eerste kind krijgt. Die van u of van uw partner. U kiest vóór de geboorte of bij de geboorteaangifte.

 • Trouwen en geregistreerd partnerschap in Halderberge

  Heeft u plannen om een huwelijk of geregistreerd partnerschap aan te gaan? Bel ons dan op telefoonnummer 14 0165 voor het reserveren van een datum, tijdstip en locatie. Om aan uw wensen te kunnen voldoen is het van belang dat u éérst contact opneemt met de gemeente en pas daarna met de door u gewenste locatie.

 • Erkenning van een kind

  Bent u niet getrouwd en wordt u vader of meemoeder? Dan kunt u het kind al voor de geboorte erkennen. Ook als u niet de biologische ouder bent. Door het kind te erkennen, wordt u de wettelijke vader of meemoeder. Maak telefonisch een afspraak via 14 0165 tussen 9.00 en 12.00 uur.

 • Melden scheiding

  Wilt u uw huwelijk beëindigen of wilt u uw geregistreerd partnerschap laten ontbinden of beëindigen? Afhankelijk van de situatie regelt u dit via rechtbank, advocaat of notaris. Binnen 6 maanden meldt u dit bij de gemeente waar u bent getrouwd of waar het partnerschap werd geregistreerd. Na de inschrijving is uw echtscheiding of ontbinding of beëindiging definitief.

 • Wonen in Halderberge

  Wonen in Halderberge, hét groene hart van de regio West-Brabant. Halderberge is een woongemeente met een unieke diversiteit aan kernen, bijzonder cultuurhistorisch erfgoed en een recreatieve en toeristische trekpleister. Oudenbosch, Oud Gastel, Hoeven, Bosschenhoofd en Stampersgat zijn 5 dorpen met unieke kernkwaliteiten. Halderberge heeft veel te bieden: een woning of appartement in een gezellig dorp, een woning aan het water, nabij het bos of in het buitengebied. In Halderberge kan het allemaal!