Zoekresultaat 1 - 4 van 4 resultaten

 • Paspoort

  U vraagt een paspoort persoonlijk aan bij de gemeente. Hiervoor maakt u een maand van tevoren een afspraak. Uiterlijk 5 werkdagen na uw aanvraag ligt het paspoort voor u klaar. 

 • Identiteitskaart

  U vraagt een identiteitskaart persoonlijk aan bij de gemeente. Hiervoor maakt u een maand van tevoren een afspraak. Uiterlijk 5 werkdagen na uw aanvraag ligt de identiteitskaart voor u klaar. 

 • Tweede paspoort

  U kunt een tweede paspoort aanvragen als u:

  • een Nederlands paspoort heeft;
  • kunt aantonen dat u deze voor uw werk nodig heeft.

  Voor de aanvraag van een tweede paspoort moet u persoonlijk langskomen bij de publieksbalie. Hiervoor kunt u telefonisch een afspraak maken via 0547 - 85 85 85. Uiterlijk 5 werkdagen na de aanvraag ligt het tweede paspoort voor u klaar. U kunt deze zonder afspraak komen ophalen tijdens onze openingstijden.

 • Automatische incasso

  Normaal betaalt u gemeentelijke belastingen in twee termijnen via een bankoverschrijving. Wanneer u een machtiging tot automatische incasso afgeeft wordt het aanslagbedrag vanaf 2024 niet in twee maar in tien (maandelijkse) termijnen van uw rekening afgeschreven. Als u de doorlopende machtiging pas verleent nadat u de aanslag heeft ontvangen, is het voor dat lopende jaar meestal niet meer mogelijk om in tien termijnen te betalen. U krijgt dan van ons bericht in hoeveel termijnen we gaan afschrijven. Let op: alleen de persoon aan wie het aanslagbiljet is gericht kan een machtiging tot automatische incasso afgeven.

  U vraagt automatische incasso aan met uw DigiD. Heeft u deze (nog) niet? Dan kunt u deze aanvragen op www.digid.nl