Zoekresultaat 1 - 6 van 6 resultaten

 • Tweede paspoort

  Reist u veel voor zaken, uw beroep of privé? Ook naar landen die met elkaar in conflict zijn? U kunt dan een tweede paspoort aanvragen. Daarvoor maakt u een afspraak.

 • Zakenpaspoort

  Als u veel reist kunt u een zakenpaspoort aanvragen. Dit is een gewoon paspoort. Het is alleen dikker, namelijk 66 pagina's in plaats van 34 pagina's. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Vluchtelingenpaspoort

  Voor vluchtelingen is er een speciaal vluchtelingenpaspoort. U kunt dit aanvragen als u een verblijfsvergunning type III of IV heeft. Het paspoort is in alle landen geldig, behalve in het land waarvan u een nationaliteit heeft. U maakt daarvoor een afspraak.

 • Vreemdelingenpaspoort

  Als u geen Nederlandse nationaliteit heeft, in Nederland woont en geen reisdocument kunt krijgen van de autoriteit in uw eigen land, kunt u een vreemdelingenpaspoort krijgen. U kunt dit aanvragen als u een verblijfsvergunning type I of II heeft.

 • Paspoort

  U vraagt een paspoort aan bij de gemeente. U kunt een paspoort thuis aanvragen of in het gemeentehuis in Geldermalsen. Maak dan altijd een afspraak. Na ongeveer een week is uw paspoort klaar. Wij bezorgen deze dan bij u thuis of op een andere locatie in Nederland. U kunt zelf aangeven waar en wanneer we uw paspoort moeten bezorgen. Of u haalt uw paspoort op in het gemeentehuis.

 • Identiteitskaart

  U vraagt een identiteitskaart aan bij de gemeente. U kunt een identiteitskaart thuis aanvragen of in het gemeentehuis in Geldermalsen. Wilt u de identiteitskaart aanvragen? Maak dan altijd een afspraak. Vraagt u de identiteitskaart aan in het gemeentehuis? Maak dan een afspraak. Na ongeveer een week is uw identiteitskaart klaar. Wij bezorgen deze dan bij u thuis of op een andere locatie in Nederland. U kunt zelf aangeven waar en wanneer we de kaart moeten bezorgen. Of u haalt de identiteitskaart op in het gemeentehuis.