Zoekresultaat 1 - 9 van 9 resultaten

 • Vluchtelingenpaspoort

  Woont u in Nederland, hebt u niet de Nederlandse nationaliteit, maar wel een verblijfsvergunning type III of IV? Dan kunt u een vluchtelingenpaspoort aanvragen.

 • Vreemdelingenpaspoort

  Woont u in Nederland, hebt u niet de Nederlandse nationaliteit, maar wel een verblijfsvergunning type I of II? Dan kunt u een vreemdelingenpaspoort aanvragen.

 • Uittreksel burgerlijke stand

  De gemeente legt belangrijke gebeurtenissen in uw leven vast in een officieel document, een akte. Elke akte blijft in de gemeente waar de gebeurtenis heeft plaatsgevonden. U kunt van de volgende akten een kopie aanvragen: geboorteakte, huwelijksakte, akte van geregistreerd partnerschap en overlijdensakte.

 • Identiteitskaart voor kinderen onder de 12 jaar

  Bij de aanvraag van de identiteitskaart voor een kind onder de 12 jaar moet het kind (of de kinderen) altijd aanwezig zijn. Een identiteitskaart voor kinderen onder de 12 jaar is 5 jaar geldig.

 • Paspoort aanvragen

  Als u de knop "Aanvragen" aanklikt, start u direct de aanvraag van uw paspoort. Houdt u er rekening mee dat u een DigiD nodig heeft om de aanvraag te voltooien. Ook dient u de aanvraag meteen online te betalen. Daarna maakt u een afspraak voor het inleveren van uw pasfoto en het plaatsen van uw handtekening.

 • Identiteitskaart aanvragen (vanaf 12 jaar)

  Vraag een Nederlandse identiteitskaart (ID-kaart) aan.

 • Discriminatie

  Vrijheid om te kunnen zijn wie u bent zonder dat u daarom anders dan anderen wordt behandeld, wat uw sekse, afkomst, geloofsovertuiging, leeftijd of seksuele voorkeur ook is. Deze vrijheid kan alleen bestaan in een omgeving die verdraagzaam en tolerant is, waarin mensen elkaars vrijheid erkennen en respecteren.

 • Paspoort voor kinderen onder de 18 jaar

  Bij de aanvraag van een paspoort voor een kind onder de 18 jaar moet het kind (of de kinderen) altijd aanwezig zijn. Een paspoort voor kinderen onder de 18 jaar is 5 jaar geldig.

 • Tweede paspoort

  Reist u om zakelijke redenen vaak naar landen waarvoor u een visum moet aanvragen? Of reist u naar landen die met elkaar in conflict zijn? U kunt dan een tweede paspoort aanvragen. U moet wel kunnen aantonen dat u het tweede paspoort nodig hebt.