Zoekresultaat 1 - 8 van 8 resultaten

 • Erkenning kind

  Wilt u uw kind erkennen? Maak dan een afspraak via telefoonnummer 14 0222.

 • Vrije bouwkavels

  Er komen binnenkort 12 bouwkavels beschikbaar, waarvan 5 in Oudeschild, 3 in Oosterend en 4 in De Cocksdorp.

 • Bezwaar maken

  Bezwaar maken tegen een beslissing van ons. Met DigiD of via een brief. Via e-mail bezwaar indienen is niet mogelijk.

 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u aan bij de balie in het gemeentehuis. U komt 2x persoonlijk langs: 1x voor het aanvragen en 1x voor het ophalen. U kunt uw paspoort 5 werkdagen na de aanvraag ophalen. Het aanvragen van uw paspoort kan alleen tijdens de openingstijden van de balie.

 • Identiteitskaart

  Een identiteitskaart vraagt u aan bij de balie in het gemeentehuis. U komt 2x persoonlijk langs: 1x voor het aanvragen en 1x voor het ophalen. Lees wat u mee moet nemen, wat de kosten zijn en wat u moet doen als u uw identiteitskaart bent verloren.

 • Verklaring Omtrent het Gedrag

  In een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) staat dat uw gedrag in het verleden geen bezwaar vormt voor het doen van bepaald werk. Werkgevers kunnen daar om vragen als u gaat werken in bijvoorbeeld de kinderopvang. Een aanvraag wordt altijd gestart door de werkgever en door u bevestigd.

 • Bewijs van in leven zijn

  Heeft u een bewijs van in leven zijn nodig voor uw pensioenfonds of een andere uitkerende instantie? Het bewijs van in leven zijn toont aan dat u in leven bent op het moment dat het bewijs wordt afgegeven. Het is bedoeld voor gebruik door Nederlandse instanties. Voor buitenlandse instanties heeft u een Attestatie de vita nodig.

 • Bewijs van Nederlanderschap

  Met een bewijs van Nederlanderschap kunt u aantonen dat u de Nederlandse nationaliteit heeft. U vraagt het online aan met DigiD. U ontvangt binnen 5 werkdagen een uittreksel Basisregistratie Personen (BRP) waarop uw Nederlandse nationaliteit staat. Een bewijs van Nederlanderschap kost . Vraag een bewijs van Nederlanderschap aan