Zoekresultaat 1 - 5 van 5 resultaten

 • Kind erkennen

  Niet getrouwd of geen geregistreerd partnerschap met de moeder van uw (ongeboren) kind en wilt u de wettelijke vader of duomoeder zijn? Dan moet u het kind erkennen.

 • Gebruik achternaam veranderen

  Wilt u de achternaam van uw nieuwe partner gebruiken? Of na een scheiding weer alleen uw eigen achternaam? Geef dat dan door aan de gemeente.

 • Registratie levenloos geboren kind

  U kunt uw levenloos geboren kindje laten registeren in de Basisregistratie Personen (BRP). Dat doet u in de gemeente waar u woont.

 • Geheimhouding persoonsgegevens

  De gemeente verstrekt persoonsgegevens uit de Basisregistratie Personen (BRP) aan bepaalde organisaties. U kunt de gemeente om geheimhouding van uw persoonsgegevens vragen. Het is niet mogelijk om voor alle organisaties uw gegevens geheim te houden, maar u kunt de verstrekking van de gegevens wel beperken.

 • Trouwen en partnerschap registreren

  Trouwt u in de gemeente Tiel? Dan helpen wij u graag om er een onvergetelijke dag van te maken. U moet een paar dingen regelen met de gemeente. Voor zowel trouwen als geregistreerd partnerschap gelden dezelfde regels. Trouwt u in een andere gemeente? Dan regelt u dat in de gemeente waar u gaat trouwen.