Zoekresultaat 1 - 3 van 3 resultaten

  • Betalen gemeentelijke belastingen

    Vanaf 26 januari kunt u een belastingaanslag voor 2024 verwachten. U kunt de gemeentelijke belastingen betalen via internetbankieren, automatische incasso of met pin betalen aan de balie. Het hele aanslagbedrag moet u op de laatste vervaldag betaald hebben. De vervaldag staat op uw aanslagbiljet. Betaalt u met automatische incasso, dan mag u langer doen over uw betaling.

  • Erkennen kind

    Bent u niet getrouwd en heeft u geen geregistreerd partnerschap? Dan heeft uw kind bij de geboorte wettelijk gezien alleen een moeder. Als u de wettelijke vader of duomoeder wilt zijn, dan moet u het kind erkennen. Dat kan voor of na de geboorte. U kunt het kind ook erkennen als u niet de biologische ouder bent. Erkennen is gratis. Per 1 januari 2023 hoeft het gezag bij erkenning niet meer afzonderlijk aangevraagd te worden.

  • Legaliseren handtekening

    Moet u aantonen dat uw handtekening op een document echt van u is? Dan kunt u deze laten legaliseren. U zet dan bij de gemeente uw handtekening op het document. De gemeente bevestigt dat dit dezelfde handtekening is als op uw identiteitsbewijs.