Zoekresultaat 1 - 3 van 3 resultaten

  • Paspoort aanvragen

    Hebt u nog geen paspoort of verloopt deze bijna? En staat u ingeschreven bij de gemeente Groningen? Dan vraagt u bij ons een nieuw paspoort aan. U kunt dit ook doen voor uw kind. Een paspoort voor een kind tot 18 jaar is 5 jaar geldig. Voor een volwassene geldt het document 10 jaar. Uw paspoort ligt voor u klaar na 5 werkdagen na uw afspraak.

  • ID-kaart aanvragen

    Hebt u nog geen ID-kaart of verloopt deze bijna? En staat u ingeschreven bij de gemeente Groningen? Dan vraagt u bij ons een nieuwe ID-kaart aan. U kunt dit ook doen voor uw kind. Een ID-kaart voor een kind tot 18 jaar is 5 jaar geldig. Voor een volwassene geldt het document 10 jaar. Uw ID-kaart ligt voor u klaar na 5 werkdagen na uw afspraak.

  • Tweede paspoort of zakenpaspoort aanvragen

    Een zakenpaspoort heeft 64 in plaats van 32 pagina’s voor stempels. Een tweede paspoort is handig als u uw eerste paspoort vaak gebruikt voor visumaanvragen. Of als u naar een land met risico's reist. Bijvoorbeeld omdat het in oorlog is met een ander land. U vraagt beide soorten paspoorten hier aan en ze zijn 10 jaar geldig.