Zoekresultaat 1 - 5 van 5 resultaten

 • Vluchtelingen- of vreemdelingenpaspoort aanvragen

  Hebt u een vluchtelingenstatus en wilt u op reis? U hebt een vluchtelingenpaspoort nodig. Hebt u geen status en geen paspoort van uw thuisland maar woont u wel in Nederland? Vraag een vreemdelingenpaspoort aan. Deze soort paspoorten is 5 jaar geldig.

 • Trouwen in het buitenland

  Voor een huwelijk in het buitenland hebt u soms een verklaring van huwelijksbevoegdheid nodig.

 • Paspoort aanvragen

  Hebt u nog geen paspoort of verloopt deze bijna? En staat u ingeschreven bij de gemeente Groningen? Dan vraagt u bij ons een nieuw paspoort aan. U kunt dit ook doen voor uw kind. Een paspoort voor een kind tot 18 jaar is 5 jaar geldig. Voor een volwassene geldt het document 10 jaar. Uw paspoort ligt voor u klaar na 5 werkdagen na uw afspraak.

 • ID-kaart aanvragen

  Hebt u nog geen ID-kaart of verloopt deze bijna? En staat u ingeschreven bij de gemeente Groningen? Dan vraagt u bij ons een nieuwe ID-kaart aan. U kunt dit ook doen voor uw kind. Een ID-kaart voor een kind tot 18 jaar is 5 jaar geldig. Voor een volwassene geldt het document 10 jaar. Uw ID-kaart ligt voor u klaar na 5 werkdagen na uw afspraak.

 • Tweede paspoort of zakenpaspoort aanvragen

  Een zakenpaspoort heeft 64 in plaats van 32 pagina’s voor stempels. Een tweede paspoort is handig als u uw eerste paspoort vaak gebruikt voor visumaanvragen. Of als u naar een land met risico's reist. Bijvoorbeeld omdat het in oorlog is met een ander land. U vraagt beide soorten paspoorten hier aan en ze zijn 10 jaar geldig.