Zoekresultaat 1 - 4 van 4 resultaten

 • Dierenhulp in Molenlanden

  Sinds 1 januari 2020 werken de De Kattenmand Nieuw-Lekkerland, Dierenasiel Gorinchem e.o. en Dierenambulance Vianen e.o. samen aan dierenhulp in de gemeente Molenlanden.

 • Scheiding laten inschrijven

  Bent u zojuist gescheiden? Is uw huwelijk ontbonden? Uw partnerschap ontbonden of beƫindigd? Dan moet de uitspraak van de rechtbank (beschikking) binnen 6 maanden bij de gemeente zijn waar uw huwelijk of partnerschap is gesloten. Meestal regelt een advocaat dit voor u.

 • Verklaring van huwelijksbevoegdheid

  Voor een huwelijk in het buitenland hebt u soms een verklaring van huwelijksbevoegdheid nodig. Daarin staat dat u niet getrouwd bent en dat u en uw partner volgens de Nederlandse wet met elkaar mogen trouwen. U kunt de verklaring alleen in Molenlanden aanvragen als u in Molenlanden woont of als Molenlanden uw laatste woonplaats in Nederland was. Bekijk hier hoe u de verklaring aanvraagt en wat de kosten zijn.

 • Registratie levenloos geboren kind

  U kunt een verzoek tot registratie van uw levenloos geboren kind indienen bij de gemeente waar u woont. Deze registratie is niet verplicht. Wij schrijven uw kindje bij in het Basisregistratie Personen (BRP). Hiervoor moet u een formulier invullen en naar ons opsturen. U kunt dit formulier ook persoonlijk bij ons inleveren. Hiervoor kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 088 75 15 000. Meesturen met het formulier: Kopie geldig identiteitsbewijs (paspoort, ID-kaart of rijbewijs) Akte van geboorte (levenloos) Wij kunnen dit formulier ook naar u versturen. Neem dan contact met ons op via bovenstaand telefoonnummer.