Zoekresultaat 1 - 2 van 2 resultaten

 • Speelautomaten

  Speelautomaten

  Bent u horecaondernemer met een restaurant, (eet) café of bar? Dan kunt u een vergunning aanvragen voor 1 of 2 kansspelautomaten.

  Soorten speelautomaten

  • kansspelautomaten(gokautomaten, fruitautomaten) zijn gericht op het winnen van geld. Hiervoor kunt u een vergunning aanvragen als u aan de voorwaarden voldoet.
  • behendigheidsautomaten, zoals flipperkasten en photoplay, zijn gericht op het verlengen van de speelduur of behalen van een spelrecord. Voor deze automaten is geen vergunning nodig.

  Voorwaarden

  • U heeft een drank-en horecavergunning voor het horecabedrijf.
  • De onderneming is een zogenaamde "hoogdrempelige inrichting" bijvoorbeeld een restaurant, (eet) café of bar. Twijfelt u wat er in uw bedrijf mogelijk is? Neem dan contact op met Team Veiligheid, tel. 140180.
  • U mag niet meer dan 2 kansspelautomaten in uw bedrijf hebben staan.

   

 • Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

  Voor dit product moet u een afspraak maken of u vraagt het digitaal aan bij Justis.
  Gaat u werken met vertrouwelijke gegevens, kwetsbare personen, geld of goederen? Dan kan uw werkgever vragen om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Dat is een officieel bewijs van goed gedrag.

  Voorkom extra kosten

  Op internet zijn commerciële partijen actief die voor u een VOG-aanvraag kunnen klaarzetten. Deze bedrijven zijn géén onderdeel of partner van Justis. Laat u uw VOG-aanvraag klaarzetten door zo'n bedrijf? Dan betaalt u de kosten die tot tientallen euro's kunnen oplopen aan dat bedrijf.

  Voor aanvraag VOG schippers zie; https://www.niwo.nl/?pageID=226

  Digitaal aanvragen

  Gaat u de VOG digitaal aanvragen? Dan zet uw werkgever de eerste stap: hij/zij zet de VOG aanvraag online voor u klaar. U krijgt vervolgens een e-mail van een screeningsautoriteit Justis met daarin een aanvraagcode. Met deze code kunt u online inloggen, uw aanvraaggegevens controleren en de aanvraag betalen. Om uw aanvraag succesvol af te ronden heeft de DigiD, IDEAL en een geldig e-mailadres nodig.