Zoekresultaat 1 - 4 van 4 resultaten

 • Loterij organiseren

  Wil je als vereniging een loterij organiseren waaraan publiek deelneemt? Vraag dan een loterijvergunning aan. Je krijgt alleen een vergunning als de opbrengsten van de loterij voor minimaal 40% worden besteed aan een goed doel. Voorbeelden hiervan zijn:Het kopen van nieuwe muziekinstrumenten door een muziekvereniging;De renovatie van het dak van een kerkgebouw.

 • Erkenning kind

  Ben je als (aanstaande) ouders niet getrouwd en heb je geen geregistreerd partnerschap? Of ben je duo-moeder? Dan kun je als vader, of als moeder uit wie het kind niet geboren is, het kind erkennen. Hiermee neem je het ouderschap op je. Hebben jullie allebei de Nederlandse nationaliteit? Dan kun je hiervoor online een afspraak maken.

 • Vluchtelingenpaspoort

  Woon je in Nederland, heb je een verblijfsvergunning type III of IV en wil je naar het buitenland? Dan kun je een vluchtelingenpaspoort aanvragen als je geen paspoort van je thuisland hebt. Maak online een afspraak voor het aanvragen van een vluchtelingenpaspoort.

 • Verklaring omtrent het gedrag (VOG)

  Je hebt een Verklaring omtrent het gedrag (VOG) nodig als je in je (nieuwe) baan gaat werken met vertrouwelijke gegevens, kwetsbare personen, geld of goederen. Als je werkgever eHerkenning heeft en aan de voorwaarden voldoet, kan deze online een VOG aanvragen. Als je werkgever de VOG heeft aangevraagd en het werkgeversdeel heeft ingevuld, krijg je een e-mail met een link om de vragenlijst online af te ronden. Zie voor meer informatie over de VOG aanvraag de website van Dienst Justis, justis.nl.