Zoekresultaat 1 - 4 van 4 resultaten

 • Naamgebruik veranderen

  U staat met uw eigen achternaam ingeschreven bij de gemeente. Bent u getrouwd, gescheiden of heeft u een geregistreerd partnerschap? Dan kunt u ervoor kiezen een andere naam te gebruiken, u wordt dan aangeschreven met deze naam.

 • Paspoort of identiteitskaart kwijt

  Geef zo snel mogelijk door dat uw paspoort kwijt of gestolen is bij de gemeente. U hoeft geen melding te maken bij de politie. Is het paspoort of de identiteitskaart vermist van uw kind onder de 12 jaar? En heeft u het gezag? Ook dan moet u dit melden bij de gemeente. Geef aan in het veld 'Duidelijke omschrijving wat er gebeurd is' dat het gaat een paspoort of identiteitskaart van uw kind jonger dan 12 jaar.

 • Verklaring omtrent gedrag

  Een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Werkgevers of instanties kunnen daarom vragen als u bijvoorbeeld gaat werken in de kinderopvang, het onderwijs of als u een wapenvergunning wilt aanvragen. U maakt hiervoor een afspraak.

 • Verhuizing doorgeven

  Verhuist u naar of binnen de gemeente Halderberge? Dan moet u dat bij ons melden. Doe dit niet eerder dan 4 weken voor uw verhuisdatum, maar maximaal 5 dagen na uw verhuisdatum. U kunt uw verhuizing digitaal doorgeven. Gaat u bij iemand inwonen? Stuur dan ook een verklaring van de toestemminggever mee.