Zoekresultaat 1 - 10 van 13 resultaten

 • Geboorte aangeven

  U geeft de geboorte van uw baby aan in de gemeente waar hij of zij is geboren. Dat doet u binnen 3 dagen na de geboorte. Maak een afspraak voor de geboorteaangifte.

 • Vluchtelingenpaspoort

  Woont u in Nederland en heeft u een vluchtelingenstatus? Dan heeft u een vluchtelingenpaspoort nodig als u naar het buitenland wilt. Hiervoor komt u naar het gemeentehuis. U hoeft geen afspraak te maken. U betaalt meteen bij het aanvragen. Uw nieuwe document kunt u na 5 werkdagen ophalen

 • Bedrijfskavel kopen

  Bent u op zoek naar bouwgrond voor uw bedrijfspand? Hieronder vindt u het aanbod in Roden.

 • Paspoort

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan op het gemeentehuis. U hoeft geen afspraak te maken. U betaalt meteen bij het aanvragen. Uw nieuwe document kunt u na 5 werkdagen ophalen. Vraagt u een paspoort aan voor uw kind, dan moet hij of zij mee bij het aanvragen en ophalen.

 • Identiteitskaart

  Een identiteitskaart vraagt u persoonlijk aan op het gemeentehuis. U hoeft geen afspraak te maken. U betaalt meteen bij het aanvragen. Uw nieuwe document kunt u na 5 werkdagen ophalen. Vraagt u een identiteitskaart aan voor uw kind? Dan moet hij of zij mee bij het aanvragen en ophalen.

 • Verhuizen vanuit buitenland

  Komt u vanuit het buitenland in Noordenveld wonen, dan schrijft u zich binnen 5 dagen na aankomst in. Woonde u langer dan 1 jaar in het buitenland? Maak dan telefonisch eerst een afspraak. Woonde u korter dan 1 jaar in het buitenland? Kom dan bij de balie in het gemeentehuis.

 • 2e paspoort

  Reist u veel voor uw werk, ook naar landen die met elkaar in conflict zijn? Of heeft u tijdelijk geen paspoort vanwege een visumaanvraag? Dan kunt u een 2e Nederlands paspoort aanvragen. Hiervoor komt u naar het gemeentehuis. U hoeft geen afspraak te maken. U betaalt bij de aanvraag. Het paspoort ligt na 5 werkdagen voor u klaar.

 • Bewijs van in leven zijn

  Uw pensioenfonds of een andere instantie kan vragen om een bewijs dat u in leven bent. Dit vraagt u aan op het gemeentehuis. U hoeft geen afspraak te maken. Wij maken het bewijs van in leven zijn klaar terwijl u wacht.

 • Melden voorgenomen huwelijk of partnerschap

  Gaat u trouwen of uw partnerschap registreren, dan meldt u dat bij de gemeente waar de ceremonie plaatsvindt. Dit noemen we ook wel voornemen. Bel ons om te vragen of de gewenste datum mogelijk is. Lever daarna het ingevulde meldingsformulier per e-mail of per post bij ons aan. Het meldingsformulier kunt u aanvragen of onderaan de pagina downloaden. Geef uw melding maximaal 1 jaar en uiterlijk 2 weken van tevoren door.

 • Zakenpaspoort

  Als u veel reist, kan het zijn dat u meer ruimte nodig heeft voor douanestempels en visums. Vraag dan een zakenpaspoort aan. Hiervoor komt u persoonlijk naar het gemeentehuis. U hoeft geen afspraak te maken. U betaalt bij de aanvraag. Het paspoort ligt na 5 werkdagen voor u klaar.