Zoekresultaat 1 - 8 van 8 resultaten

 • Aangifte van geboorte

  Is uw kind in de gemeente Venlo geboren? Geef de geboorte binnen 3 dagen aan in het stadskantoor. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur. U hoeft hier geen afspraak voor te maken.

 • Opnemen levenloos geboren kind in Basisregistratie Personen (BRP)

  U kunt bij uw gemeente een verzoek indienen om uw levenloos geboren kind op te laten nemen in de Basisregistratie Personen. Wij registreren het kind dan als uw kind.

 • Zwerfdieren en dode dieren

  Melden van zwerfdieren, vermiste dieren, dieren in nood en dode dieren

 • Geldzorgen en schuldhulpverlening

  Heeft u geldzorgen of schulden? U kunt bij financiële zorgen zelf contact opnemen met de gemeente. Dat kan ook als er nog geen schulden of betalingsachterstanden zijn. De gemeente gaat samen met u op zoek naar oplossingen en helpt bij betalingsachterstanden.

 • Huisbezoek voor aanvraag identiteitskaart

  Als uw paspoort of Nederlandse identiteitskaart verloopt of al verlopen is en u niet in staat bent om naar het stadskantoor te komen dan kunt u een verzoek voor een huisbezoek indienen. U kunt alleen een Nederlandse identiteitskaart aanvragen tijdens een huisbezoek.

 • Paspoort en ID-kaart voor Nederlanders die in het buitenland wonen

  Woont u als Nederlander in het buitenland? U kunt in de gemeente Venlo een Nederlands paspoort en/of Nederlandse identiteitskaart aanvragen.

 • Scheiding laten inschrijven

  Bent u net gescheiden? Is uw huwelijk ontbonden? Uw partnerschap ontbonden of beëindigd? Dan moet u dit binnen 6 maanden laten inschrijven bij de gemeente waar uw huwelijk of partnerschap is gesloten. Meestal regelt een advocaat dit voor u. Bel voor een afspraak met 14 077.

 • Verklaring omtrent het gedrag

  Een Verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. U heeft een VOG bijvoorbeeld nodig als u gaat werken in het onderwijs of de kinderopvang. U vraagt een VOG samen met uw werkgever online aan. Als dat niet kan, kunt u de aanvraag zelf indienen bij de gemeente.