Zoekresultaat 1 - 10 van 10 resultaten

 • Bezwaar maken

  Indien u het niet eens bent met een besluit van de gemeente Noord-Beveland kunt u hiertegen een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, de gemeenteraad of de burgemeester.

 • Automatische incasso, machtiging

  U kunt de gemeentelijke belastingen betalen via een automatische incasso, dit heet een machtiging. U geeft de gemeente dan toestemming om de belasting in een aantal termijnen van uw rekening af te schrijven.

 • Emigratie

  Verhuizen naar buitenland

 • Klacht indienen

  De medewerkers en bestuurders van de gemeente Noord-Beveland hebben dagelijks veel contact met inwoners, bedrijven en instellingen. Bij zoveel contacten kan er soms iets mis gaan.

 • Verloren of gevonden voorwerpen melden

  Iets kwijt, iets verloren, of misschien iets van een ander gevonden? Meld het!

 • Geregistreerd partnerschap

  Wat leuk dat u uw relatie met uw partner officieel wilt laten vastleggen in een geregistreerd partnerschap. Om dat te kunnen doen, meldt u dit uiterlijk twee weken van tevoren bij de gemeente.

 • Attestatie de vita (internationaal bewijs van in leven zijn)

  Een attestatie de vita is een internationaal bewijs dat u in leven bent. U vraagt de attestatie de vita persoonlijk aan bij de gemeente. Als u in Nederland, Aruba, CuraƧao, Bonaire, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba een bewijs van in leven zijn nodig hebt, vraagt u geen attestatie de vita aan maar een bewijs van in leven zijn.

 • Bewijs van in leven zijn

  Een bewijs van in leven zijn is een uittreksel uit de Basis Registratie Personen (BRP) dat aantoont dat een inwoner in leven is. Heeft u het bewijs voor gebruik in het buitenland, dus een attestatie de vita nodig? Geef dit dan aan bij de aanvraag. Het uittreksel nodig omdat een pensioenfonds hier om vraagt? Maak dan een afspraak en neem naast een identiteitsbewijs ook de brief van het fonds mee waarin zij naar het uittreksel vragen.

 • Bewijs van Nederlanderschap

  Met een bewijs van Nederlanderschap kunt u aantonen dat u de Nederlandse nationaliteit bezit. U krijgt dan een uittreksel uit de basisregistratie personen (BRP). Dit bewijs heeft u bijvoorbeeld nodig als u voor bepaalde beroepen in aanmerking wilt komen, zoals functies in het openbaar bestuur. Ook kan dit uittreksel opgevraagd worden door een advocaat voor een echtscheidingsprocedure. Het uittreksel bewijs van Nederlanderschap wordt met 5 dagen per post thuisgestuurd.

 • Verklaring omtrent het gedrag (VOG)

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Werkgevers of organisaties kunnen om een VOG vragen. Bijvoorbeeld als u in de kinderopvang of het onderwijs gaat werken, maar ook als u een wapenvergunning aanvraagt.