Zoekresultaat 1 - 8 van 8 resultaten

 • Kosten trouwen

  Wilt u weten welke kosten er komen kijken bij het trouwen of het aangaan van een geregistreerd partnerschap? Hieronder vindt u een overzicht van alle mogelijke kosten.

 • Vreemdelingenpaspoort

  Woont u in Nederland? Heeft u niet de Nederlandse nationaliteit, maar wel een verblijfsvergunning type I, II of V? U heeft een vreemdelingenpaspoort nodig als u naar het buitenland wilt. U maakt daarvoor een afspraak.

 • Vluchtelingenpaspoort

  Woont u in Nederland en heeft u niet de Nederlandse nationaliteit maar wel een verblijfsvergunning type III, IV of V? Dan heeft u een vluchtelingenpaspoort nodig als u naar het buitenland reist. U maakt daarvoor een afspraak.

 • Adresonderzoek

  Denkt u dat er iemand op uw adres staat ingeschreven die daar niet (meer) woont? Heeft iemand een briefadres op uw adres en u kunt deze persoon niet meer bereiken? Of u wilt uw toestemming voor dit briefadres intrekken? Dit kunt u melden bij de gemeente. Wij kunnen dan besluiten een adresonderzoek te doen.

 • Trouwen en geregistreerd partnerschap voorbereiden

  Heeft u plannen om te trouwen of een partnerschap aan te gaan? Gefeliciteerd! Voor de grote dag aanbreekt, zijn er veel keuzes die u gaat maken. Wij hebben een aantal belangrijke zaken die u moet weten of regelen voor u op een rijtje gezet.

 • Aangifte en registratie stilgeboren kindje

  Als uw kindje stilgeboren is, kunt u aangifte doen bij de gemeente. Er wordt dan een ‘akte van geboorte (levenloos)’ opgemaakt. Het maakt niet uit hoelang de zwangerschap duurde. Ook kunt u uw kindje laten registreren bij uw persoonsgegevens. Neem contact op voor een afspraak.

 • Scheiden of partnerschap beëindigen

  Gaat u uw huwelijk ontbinden of een geregistreerd partnerschap beëindigen? De beslissing van de rechtbank of notaris moet worden doorgegeven aan de gemeente waar het huwelijk of partnerschap is gesloten. Dit kan uw advocaat voor u regelen.

 • Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een bewijs van goed gedrag. Werkgevers of instanties kunnen hierom vragen. U vraagt de VOG aan via de gemeente of bij Dienst Justis.