Zoekresultaat 1 - 4 van 4 resultaten

 • Bestemmingsplan

  Wilt u weten of u op een bepaalde plek in de gemeente Venlo mag bouwen of verbouwen? Of u in een bepaald pand een winkel of café mag openen? Of u op een bepaald terrein een bedrijf mag vestigen? Dit is vastgelegd in het bestemmingsplan.

 • Huisnummer aanvragen of wijzigen

  Als u nieuwe, zelfstandige, woonruimte of verblijfsruimte heeft gerealiseerd moet u bij de gemeente een huisnummer aanvragen voor deze ruimte. Als een huisnummer kan vervallen omdat u ruimtes samen voegt, moet u dat ook melden.

 • Vergoeding planschade

  Wordt er in de buurt van uw woning of bedrijfsgebouw gebouwd? Is uw pand daardoor minder waard geworden of loopt u inkomsten mis? Als deze bouw eerst niet in het bestemmingsplan paste en nu wel door een maatregel van de gemeente, dan kunt u een tegemoetkoming in de vergoeding van planschade aanvragen.

 • Accountmanagers voor ondernemers

  Onze accountmanagers zijn de contactpersonen tussen ondernemers en de gemeente. Zij geven advies over het starten van een bedrijf, het aanvragen van subsidie of over bedrijfslocaties. U kunt bij hen terecht met vragen, wensen en klachten over ondernemen in Venlo.