Zoekresultaat 1 - 7 van 7 resultaten

 • Herontwikkeling Markt 8

  Het pand van de voormalige bibliotheek aan de Markt 8 in Lobith heeft al enige tijd een andere functie. Het pand voldoet niet meer aan de huidige wensen en eisen. Daarom gaan we dit pand verkopen en krijgt deze locatie een andere invulling. Op deze manier kunnen we dit deel van de wijk een nieuw leven inblazen.

 • Herontwikkeling Vincent van Goghstraat 4

  Het voormalige pand van de Volksuniversiteit aan de Vincent van Goghstraat 4 voldoet niet meer aan de huidige wensen en eisen. Daarom willen we dit pand slopen en deze locatie een andere invulling geven. Op deze manier kunnen we dit deel van de wijk een nieuw leven inblazen. Dit plan staat voorlopig op pauze, omdat we het pand momenteel gebruiken als schoollocatie voor Oekraïense vluchtelingen.

 • Herontwikkeling Steenhuizen 6

  Het voormalige schoolgebouw aan de Steenhuizen 6 heeft al enige tijd een andere functie. Het pand voldoet niet meer aan de huidige wensen en eisen. Daarom gaan we dit pand verkopen en krijgt deze locatie een andere invulling. Op deze manier kunnen we dit deel van de wijk een nieuw leven inblazen.

 • Herontwikkeling Nieuwe Komstraat 19

  Het voormalige kinderdagverblijf aan de Nieuwe Komstraat 19 heeft al enige tijd een andere functie. Het pand voldoet niet meer aan de huidige wensen en eisen. Daarom wordt dit pand gesloopt en komt er ruimte voor kleinschalige woningbouw. Op deze manier kunnen we dit deel van de wijk een nieuw leven inblazen.

 • Vergoeding planschade

  Is uw pand minder waard geworden of loopt u inkomsten mis doordat er in de buurt van uw woning of bedrijfsgebouw wordt gebouwd? En paste deze bouw eerst niet in het bestemmingsplan en nu wel door een maatregel van de gemeente? Dan kunt u een vergoeding van planschade aanvragen bij de gemeente.

 • Herontwikkeling Da Costastraat 2

  Het voormalige schoolgebouw aan de Da Costastraat 2 heeft al enige tijd een andere functie. Het pand voldoet niet meer aan de huidige wensen en eisen. Daarom gaan we dit pand verkopen en krijgt deze locatie een andere invulling. Op deze manier kunnen we dit deel van de wijk een nieuw leven inblazen.

 • Herontwikkeling Bizetstraat 1

  Het pand van de basisschool aan de Bizetstraat 1 voldoet niet meer aan de huidige wensen en eisen. Daarom krijgt dit pand een andere invulling. Op deze manier kunnen we dit deel van de wijk een nieuw leven inblazen.