Zoekresultaat 1 - 6 van 6 resultaten

 • Straatnaamgeving, suggestie

  De Commissie Naamgeving adviseert het college over de naamgeving van straten, parken, sporthallen, bruggen en viaducten in Lansingerland.

 • Speeltuinen en speelplekken

  op deze pagina vindt u de speeltuinen en -plekken in Lansingerland.

 • Kadastrale informatie

  Het kadaster houdt de openbare registers bij. Daarin staat het eigendom van onroerende goederen geregistreerd, zoals huizen en fabrieken. Maar het kadaster registreert ook het eigendom van registergoederen. Bijvoorbeeld schepen en vliegtuigen. Daarnaast houdt het kadaster cartografische gegevens bij.

 • Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG), inzage

  In de Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG) staan de gegevens van alle adressen en gebouwen in de gemeente. Ook de standplaatsen voor woonwagens en ligplaatsen voor woonboten staan hierin.

 • Annie M.G. Schmidtpark

  In het Annie M.G. Schmidtpark kunt u heerlijk wandelen en fietsen, sporten en recreƫren. Bijzonder aan het park is het gedenkbos. Voor kinderen en jeugd is er de Tuin van Floddertje (een natuurspeeltuin) en het skatepark. Op het evenemententerrein worden regelmatig leuke activiteiten en festivals georganiseerd. Centraal in het park ligt zwembad De Windas.

 • Huisnummering, toekenning

  De gemeente moet elk gebouw een nummer geven. Hebt u een nieuwbouwhuis gekocht of gehuurd en weet u niet wat uw huisnummer is? Dan vraagt u dit op bij de gemeente. Dit doet u ook als u een extra huisnummer nodig hebt, omdat u uw woning splitst