Zoekresultaat 1 - 4 van 4 resultaten

 • Graaienhil

  Op woensdag 10 januari 2024 start aannemer M.J. Oomen in opdracht van de gemeente Roosendaal met de herinrichting van een deel van de Bieakker, Landeweel en Graaienhil.

 • Josephwijk

  De gemeente Roosendaal werkt samen met woningcorporatie Alwel aan de herinrichting van de Josephwijk.

 • Regels voor uw locatie

  Wilt u weten of u op een bepaalde plek in de gemeente Roosendaal mag bouwen of verbouwen? Of u in een bepaald pand een winkel of café mag openen? Of u op een bepaald terrein een bedrijf mag vestigen? Er gelden allerlei regels op locaties die dit bepalen. Deze regels zijn te vinden in het (tijdelijke) omgevingsplan van de gemeente Roosendaal. Deze vindt u in het Omgevingsloket. Wilt u de geldende bestemmingsplannen inzien, dan moet u het betreffende bestemmingsplan selecteren. Als u wilt weten hoe u in het digitale loket de regels kunt vinden dan kunt de handleiding onderaan deze pagina gebruiken.

 • Dr. Brabersstraat

  De Dr. Brabersstraat en het Roselaarplein zijn belangrijk voor de doorontwikkeling van de binnenstad. Bij ondernemers en pandeigenaren zijn er de afgelopen jaren ideeën ontstaan over deze doorontwikkeling. Er is nu een aantal concrete herontwikkelingsinitiatieven waarbij winkelruimte wordt omgezet naar woonruimte.