Zoekresultaat 1 - 3 van 3 resultaten

  • Oud papier inleveren

    Oud papier en karton wordt in Oostzaan twee keer per maand door verenigingen opgehaald.Oud papier wordt hergebruikt. Daarom wordt het door de gemeente apart ingezameld. U brengt oud papier en karton naar een papierbak of inzamelpunt.Wilt u eerder van uw oud papier af, dan kunt u het ook dagelijks brengen naar de papiercontainer van Crescendo. Deze container staat achter de Sterrenwacht (Zuideinde 193).

  • Stemmen in andere gemeente voor verkiezingen

    U heeft een kiezerspas nodig als u in een andere gemeente in Nederland wilt stemmen dan waar u staat ingeschreven. U vraagt de kiezerspas aan bij de gemeente waar u staat ingeschreven.

  • Paspoort of identiteitskaart aanvragen

    Vernieuw je paspoort en identiteitskaart op tijd Sinds 9 maart 2014 zijn paspoorten en identiteitskaarten voor personen vanaf 18 jaar niet 5, maar 10 jaar geldig. Paspoorten en identiteitskaarten die in 2014 zijn aangevraagd, vervallen in 2024. Wij verwachten dit jaar veel aanvragen om paspoorten en identiteitskaarten te vernieuwen. Voorkom dat uw reisdocument verloopt. Maak op tijd uw afspraak en hou rekening met een langere wachttijd. Vraag een paspoort of identiteitskaart aan bij de gemeente waarin u woont. Bij de afspraak moet u zelf aanwezig zijn. Na 6 werkdagen kunt u het reisdocument ophalen. Voor het ophalen van het document kunt u zonder afspraak binnenlopen. Op woensdagavond werken wij wel alleen op afspraak.