Zoekresultaat 1 - 10 van 216 resultaten

 • Buitengebied

  Het bestemmingsplan Buitengebied geldt voor het gehele grondgebied van de gemeente Tiel, voor zover dat buiten de bebouwde kommen van Tiel, Wadenoijen, Kapel Avezaath en Bergakker ligt.

 • Parkeervergunning binnenstad, bewoners

  Woont u in de binnenstad en heeft u een eigen auto, bedrijfswagen of leaseauto? Dan kunt u een parkeervergunning aanvragen. U moet dan wel ingeschreven staan in de Basisregistratie personen (BRP) op het betreffende adres in de binnenstad. De binnenstad is het gebied binnen de stadsgrachten van Tiel. Let op: heeft u een ontheffing om voor uw eigen uitrit te parkeren? Dan komt u niet in aanmerking voor een parkeervergunning met het kenteken dat op de ontheffing staat.

 • Leerlingenvervoer

  De meeste kinderen lopen of fietsen naar school. Als ouder/verzorger moet u er zelf voor zorgen dat uw kind veilig op school komt. Als de school te ver van huis ligt of als uw kind bijvoorbeeld een beperking heeft, kan het vervoer van en naar school een probleem worden. U komt dan mogelijk onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor de regeling leerlingenvervoer.

 • Park Lingerijck

  Op 13 februari 2020 organiseerde de gemeente een bijeenkomst voor omwonenden over de toekomstige locatie voor Anders Wonen (Lingeweg/Schaarsdijkweg). Tijdens deze bijeenkomst stelden omwonenden voor om naast Anders Wonen een voedselpark met de naam 'Lingerijck' te ontwikkelen.

 • Taken adviesraad Wmo en Jeugdwet Tiel

  Deze adviesraad Wmo en Jeugdwet Tiel adviseert de gemeente over het Wmo-beleid.

 • Tiel West - sportschool Schaarsdijkweg

  Het bestemmingsplan betreft de opname van een bouwvlak waar realisatie van een sportschool met bijbehorende voorzieningen planologisch-juridisch is geregeld.

 • Zorg

  Vragen en antwoorden over zorg voor vluchtelingen uit Oekraïne.

 • Profielschets nieuwe burgemeester

  Met het aanbieden van de profielschets aan commissaris van de Koning is de zoektocht naar een nieuwe burgemeester voor Tiel officieel begonnen. Wil u weten wat wij zoeken in onze nieuwe burgemeester? Lees de profielschets hieronder. Deze profielschets is vastgesteld tijdens de raadsvergadering op 13 juni 2023.

 • Verloren en gevonden voorwerpen

  Als u iets bent verloren of hebt gevonden, kunt u hiervan aangifte doen bij de gemeente, niet bij de politie. U moet wél aangifte doen bij de politie als u denkt dat het om diefstal gaat. Als u een (brom)fiets vindt, moet u hiervan melding maken bij de gemeente. Bent u uw fiets of bromfiets kwijt, dan kunt u op dinsdagen tussen 15.00 en 16.00 uur komen kijken of uw fiets op de Avri-werf (Industrieweg 4-6) in Tiel staat.

 • Veelgestelde vragen tijdelijke huisvesting

  Veelgestelde vragen tijdelijke huisvesting oude schoolgebouw Cambier van Nootenlaan.