Zoekresultaat 1 - 5 van 5 resultaten

 • Ongediertebestrijding

  Hebt u last van muizen, ratten, wespen, insecten of ander ongedierte? De gemeente bestrijdt alleen ongedierte op gemeentegrond, dus niet in uw huis. Meld overlast van ongedierte in de openbare ruimte bij ons. De gemeente kan dan beoordelen of het nodig is om maatregelen te nemen om een ratten- of muizenplaag te voorkomen.

 • Subidies

  Bij de gemeente Tiel kunt u verschillende subsidies aanvragen.

 • Echtscheiding of einde geregistreerd partnerschap

  Een echtscheiding of de beƫindiging van uw geregistreerd partnerschap regelt u via een advocaat. Een huwelijk of een geregistreerd partnerschap met minderjarige kinderen wordt ontbonden door de rechter.

 • Subsidie voor verplaatsing en verbouwen van winkels centrum

  De gemeente wil de ruimtelijk-economische winkelstructuur in het centrum van Tiel versterken door het beschikbaar stellen van subsidie om de toenemende winkelleegstand in de binnenstad tegen te gaan en te komen tot een toekomstbestendig winkelareaal met een aantrekkelijke mix aan functies.

 • Vrijwilligersverzekering

  U doet als vrijwilliger belangrijk werk. Daarom zorgt gemeente Tiel dat u dit goed en veilig kunt doen. En dat u goed verzekerd bent, mocht er toch iets gebeuren tijdens uw vrijwilligerswerk.