Zoekresultaat 1 - 10 van 11 resultaten

 • Handhavingsverzoek

  De gemeente controleert of iedereen zich aan de regels houdt. Dit noemen we handhaven. Het doel hiervan is om Tubbergen veilig en leefbaar te houden. Weet of vermoedt u dat iemand zich niet aan de regels houdt? Dan kunt u een verzoek tot handhaving indienen.

 • Melding gevonden en verloren voorwerpen

  Heeft u iets gevonden, dan kunt u aangifte doen bij de gemeente en niet bij de politie. U moet wel aangifte doen bij de politie als het gaat om situaties waarbij het vermoeden van diefstal bestaat. Diefstal blijft tenslotte een politiezaak.

 • Verstopping riool melden

  Riool verstopt? Zit de rioolverstopping op uw eigen terrein? Dan schakelt u zelf een bedrijf in. Zit de verstopping in de gemeentegrond? Meld het direct bij de gemeente. Wij verhelpen de verstopping.

 • Evenementenvergunning

  Meer informatie over: het aanvragen van een evenementenvergunning

 • Zakenpaspoort

  Reist u veel? En heeft u meer ruimte in uw paspoort nodig voor douanestempels en visa? Dan kunt u een zakenpaspoort aanvragen. Dit paspoort is dikker dan een gewoon paspoort, namelijk 66 pagina’s. Een zakenpaspoort vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis.

 • Persoonlijke Internet Pagina

  PIP staat voor Persoonlijke Internet Pagina. Op deze pagina vindt u uw persoonlijke gegevens die bekend zijn bij de gemeente. Bijvoorbeeld uw naam, geboortedatum en adresgegevens. Daarnaast vindt u er ook al uw vragen, aanvragen of meldingen die u bij de gemeente heeft gedaan of die nog lopen, mits u hiervoor uwDigiD of eHerkenning heeft gebruikt.

 • Tweede paspoort

  Reist u voor uw beroep veel naar landen die met elkaar in conflict zijn. Of heeft u tijdelijk geen paspoort in verband met een visumaanvraag? Dan kunt u een tweede paspoort aanvragen. Een tweede paspoort vraagt u persoonlijk aan in het gemeentehuis. Een paspoort is 2 jaar geldig. Het is ook mogelijk om uw paspoort te laten bezorgen op een door u te kiezen adres.

 • Aankoop groen- of reststroken

  Op 10 november 2020 heeft de gemeenteraad het Kwaliteitsplan Openbaar Groen (KOG) vastgesteld. Hierdoor is het voor inwoners en bedrijven in bepaalde situaties mogelijk om gemeentelijke groen- of reststroken welke aan hun percelen grenzen, aan te kopen.

 • Contactformulier

  Via het contactformulier kunt u contact opnemen met de gemeente Tubbergen.

 • Compliment geven

  Bent u tevreden over de gemeentelijke dienstverlening en wilt u ons een compliment geven? Dat vinden wij altijd leuk om te horen!