Zoekresultaat 1 - 6 van 6 resultaten

 • Beter Bereikbaar Wageningen

  De provincie Gelderland heeft besloten om de bereikbaarheid van Wageningen te verbeteren. Dit gaat ze doen door de Mansholtlaan en Nijenoord Allee aan te passen.

 • Subsidie voor preventie zorg en verbetering welzijn

  Heeft u een vooruitstrevend idee om inwoners meer te betrekken bij de samenleving? Een nieuw plan om hen meer in hun kracht te zetten? Of weet u hoe u inwoners beter kunt helpen bij het maken van slimme keuzes voor hun gezondheid en welzijn, waardoor problemen worden voorkomen? Dan heeft u misschien recht op subsidie. Uw activiteit moet wel nieuw zijn. Inwoners en organisaties kunnen tot 1 oktober 2023 deze subsidie aanvragen. Gebruik hiervoor het online invulformulier.

 • Horecabedrijf beginnen of overnemen (exploitatievergunning)

  U wilt een horecaonderneming starten, overnemen, uitbreiden of veranderen. Dan gelden een aantal regels. Ook heeft u een exploitatievergunning nodig. Neem eerst persoonlijk contact op met de afdeling vergunningen voordat u het aanvraagformulier invult. Zij vertellen dan ook welke documenten u mee moet sturen. U bereikt de afdeling vergunningen via (0317) 49 29 11.

 • Welstand en Commissie Ruimtelijke Kwaliteit

  Vraagt u een vergunning aan voor bouwen of verbouwen? Dan moet uw plan passen binnen de welstandseisen. Dit zijn voorwaarden over hoe uw gebouw eruit moet zien. Bijvoorbeeld of uw gebouw in de omgeving past. Met hulp van de digitale Welstandskaart kunt u voorspellen of uw bouwplan past binnen deze eisen. Bij een aanvraag voor een omgevingsvergunning vraagt de gemeente meestal een onafhankelijk welstandsadvies aan de Commissie Ruimtelijke Kwaliteit (CRK).

 • Schuldhulpverlening ondernemers

  Bent u als ondernemer in de financiële problemen gekomen en heeft u schulden gemaakt? Dan kunt u in aanmerking komen voor een traject schuldhulpverlening. U krijgt dan hulp bij het oplossen van de schulden. Aanmelding loopt via het bureau Menzing & Partners.

 • Hulp voor ondernemers met financiële problemen

  Heb je als ondernemer ondersteuning nodig? De gemeente Wageningen heeft een aantal mogelijkheden om je te ondersteunen en helpt je graag in deze lastige tijd. Er zijn meerdere manieren waarbij wij u kunnen helpen. In een gesprek gaan we dat samen bekijken.