Zoekresultaat 1 - 5 van 5 resultaten

 • Paspoort aanvragen

  Een paspoort vraagt u persoonlijk aan bij de gemeente. Maak hiervoor een afspraak. Vraagt u een paspoort aan voor uw kind? Dan moet het kind bij het aanvragen en ophalen aanwezig zijn.

 • Identiteitskaart aanvragen

  Een identiteitskaart vraagt u persoonlijk aan bij de gemeente. Maak hiervoor een afspraak. Doet u een aanvraag voor uw kind? Dan moet het kind bij het aanvragen en ophalen aanwezig zijn.

 • Laadpaal elektrische auto aanvragen

  Heeft u een elektrische auto? Maar geen eigen parkeerterrein? Dan kunt u gratis een openbare laadpaal aanvragen in de buurt van uw woning of werk. De laadpalen zijn door iedereen te gebruiken. Een aanvraag doet u via de website laadpaalnodig.nl.

 • Subsidie voor cultuur

  Organiseert u culturele activiteiten die belangrijk zijn voor Delft? En die het hele jaar door plaatsvinden? Dan kunt u voor deze activiteiten subsidie krijgen. Aanvragen kan van 1 september tot en met 1 oktober 2024.

 • Vrijstelling leerplicht

  Is uw kind leerplichtig? Dan moet uw kind ingeschreven staan op een school. In een aantal gevallen kunt u vrijstelling aanvragen. U kind hoeft dan niet naar school. De vrijstelling vraagt u online aan bij de gemeente. Doe dit vóór 1 juli.