Zoekresultaat 1 - 10 van 15 resultaten

 • Aanjaagfonds winkelcentra

  Heeft u een bijdrage gekregen uit het Aanjaagfonds winkelcentra? En is uw project klaar? Dan vertelt u de gemeente wat u heeft gedaan (verantwoorden).

 • Woonkostentoeslag

  Kunt u uw huur of hypotheek niet betalen? In sommige gevallen kunnen wij u financieel helpen met de woonkostentoeslag. Vraag of wij u bellen. We bellen u binnen 3 tot 5 werkdagen terug en bespreken uw vraag met u in een telefoongesprek.

 • Subsidie groot onderhoud mfa's

  Subsidie voor niet-gemeentelijke multifunctionele accommodaties (mfa's). Voor een efficiƫnter en duurzamer gebruik. En voor het verbeteren van de exploitatie en bruikbaarheid van de accommodaties.

 • Uitkeringsfraude melden

  Uitkeringen moeten terechtkomen bij mensen die daar recht op hebben. Houdt iemand zich niet aan de regels? Dan is dat fraude. Iedereen kan fraude melden. Dit mag ook zonder uw naam door te geven.

 • Subsidie verbeteren toegankelijkheid maatschappelijke accommodaties

  Maak uw accommodatie toegankelijker voor iedereen

 • Melden klein evenement

  Organiseert u een klein evenement, zoals een straat- of buurtfeest? Dan heeft u meestal geen vergunning nodig. U moet de gemeente wel melden dat u een evenement organiseert. U kunt in de evenementenchecker checken of u een vergunning nodig heeft of een melding mag doen.

 • Toeristische bewegwijzering

  Wilt u toeristische wegwijsborden voor uw bedrijf of bezienswaardigheid? Zodat uw bezoekers uw bedrijf of bezienswaardigheid goed kunnen vinden? Kijk of u in aanmerking komt voor het plaatsen van toeristische borden.

 • Subsidie afkoppelen regenwater

  Help wateroverlast voorkomen en laat uw regenwater niet meer in het riool lopen. Bijvoorbeeld door regen op te vangen in een regenton of een regenwatervijver. Of u laat het water met een infiltratiekolk of een grindkoffer in de bodem lopen. U kunt hiervoor subsidie van de gemeente krijgen. U krijgt altijd eerst een gratis bezoek van onze adviseur. U beslist daarna of u doorgaat met de aanvraag.

 • Aansprakelijk stellen van de gemeente

  Heeft u schade geleden en denkt u dat de gemeente hiervoor verantwoordelijk is? Vindt u dat de gemeente het ongeluk of de beschadiging had kunnen voorkomen? Dan kunt u een schadeclaim indienen.

 • Openbare laadpaal aanvragen

  Heeft u een elektrische auto? En heeft u geen eigen oprit of is er geen openbare laadpaal in de buurt? Dan kunt u een openbare laadpaal in uw buurt aanvragen bij Vattenfall.